Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίθεση στον Ολυμπιακό από τον βοηθό του Λουτσέσκου: «Φοβήθηκαν - Δεν είχε δηλωθεί ο Γκαρσία»!
| 2018-03-01 21:36:00

Επίθεση στον Ολυμπιακό από τον βοηθό του Λουτσέσκου: «Φοβήθηκαν - Δεν είχε δηλωθεί ο Γκαρσία»!

Sportdog Team
Επίθεση στον Ολυμπιακό από τον βοηθό του Λουτσέσκου: «Φοβήθηκαν - Δεν είχε δηλωθεί ο Γκαρσία»!

«Πολεμικές» ατάκες κατά των Πειραιωτών!

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, που δεν ξεκίνησε ποτέ, εξακολουθεί να μονοπωλεί την επικαιρότητα, με τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων να προβαίνουν σε δηλώσεις για το παιχνίδι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο βοηθός προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, Κριστιάνο Μπάτσι, μίλησε στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, και ξέσπασε κατά του Ολυμπιακού!

Ο Μπάτσι υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός φοβήθηκε να παίξει, εξέφρασε την άποψη ότι ο Όσκαρ Γκαρσία προσποιήθηκε τραυματισμό, αλλά και την απορία του πως είναι δυνατόν να κριθεί το πρωτάθλημα από ένα ρολό χαρτί.

Αναλυτικά:

«Είναι απίθανη κατάσταση, ακόμη δεν έχουμε κάτι επίσημο, θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή, αλλά ήταν κάτι ντροπιαστικό. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από ένα ρολό χαρτί. Χιλιάδες τέτοια πετάχτηκαν πριν την έναρξη του ματς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αρνήθηκε να εξεταστεί άμεσα από τον γιατρό του αγώνα. Τελικά τον είδε ο γιατρός με αρκετή καθυστέρηση. Ήμασταν μια ώρα στα αποδυτήρια και περιμέναμε να μάθουμε τι θα συμβεί. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έλεγε ότι χτυπήθηκε στο μάτι, ενώ στην πραγματικότητα είχε ένα πρήξιμο στο πάνω χείλος. Ο γιατρός του έδωσε άδεια να καθίσει στον πάγκο, αλλά αυτός δεν ήθελε. 

Στη συνέχεια πήγε σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, εκεί που βγήκε η διάγνωση για την κατάστασή του. Επίσης, δεν είχε δηλωθεί στη λίστα των αξιωματούχων του αγώνα, αν την διαβάσει κάποιος θα δει το όνομα του Γκαρσία να λείπει, ήταν σαν ένας άγνωστος, είναι πραγματικά παράδοξο. 

Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταγωνιστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη σεζόν είμαστε καλύτεροι. Έχουμε κερδίσει 16 σερί ματς, ήταν κάτω από μεγάλη πίεση ο Ολυμπιακός από τους οπαδούς του, και στην Ελλάδα ξέρουμε ότι οι οπαδοί δεν αστειεύονται. Φυσικά προτίμησαν να μην παίξουν, ήταν φοβισμένοι να βγουν να παίξουν. 

Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να κριθεί έτσι, έχουμε δει σοβαρότερα επεισόδια. Το φαντάζεστε; Ένα πρωτάθλημα να κριθεί για ένα ρολό χαρτί, είναι τρελό.

Από εδώ και πέρα, πιθανότατα ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει ποινές για εμάς ή τον Ολυμπιακό γιατί έφυγε από το γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. 

Το λογικό θα ήταν να έχουμε επανάληψη του ματς. Εν τω μεταξύ δεν μπορούμε να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας στα εκτός έδρας ματς, γιατί έχει βγει σχετική απόφαση. 

Η ομάδα μας ήταν πεπεισμένη ότι θα κερδίσει τον Ολυμπιακό και θέλαμε να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες είναι πολύ απογοητευμένοι για ό,τι έγινε, αλλά έδειξαν χαρακτήρα χθες κερδίζοντας στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο και τώρα θα δούμε τι θα αποφασιστεί σχετικά με το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μια πραγματικά παράδοξη ιστορία...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags