01/03/18 - 23:05

«Μπαίνει» ο Γιαννακόπουλος και τα αλλάζει όλα; - Τα σενάρια γι’ αυτόν που θα φτιάξει τον «νέο ΠΑΟ»!

Ποιον θέλει ο Αλαφούζος και ποιον «θέλει» ο νέος επενδυτής;  

του Νίκου Στεργίου
«Μπαίνει» ο Γιαννακόπουλος και τα αλλάζει όλα; - Τα σενάρια γι’ αυτόν που θα φτιάξει τον «νέο ΠΑΟ»!
14.734views 0shares

Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον άνθρωπο που έχουν «σταμπάρει» στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αναλάβει το «ορφανό» πόστο του τεχνικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου.
 
Το τελευταίο σενάριο φέρνει, μάλιστα, τους «πράσινους» να εξετάζουν «ζεστά» μια επιλογή από το εξωτερικό, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, αυτό δεν ευσταθεί, καθώς, όπως σας έχουμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, η μία και μοναδική λύση για το Τριφύλλι τη δεδομένη στιγμή, είναι ο Νίκος Νταμπίζας.
 
Ο παλαίμαχος αμυντικός είναι το ακλόνητο φαβορί για γυρίσει στην ομάδα και να αναλάβει τα ίδια καθήκοντα με την πρώτη του θητεία και, μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες κουβέντες ανάμεσα σε αυτόν και προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο. Είναι, δηλαδή, επιλογή του αφεντικού του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νταμπίζας και δεν υπάρχει κάτι άλλο στα υπόψιν, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα.
 
Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ανατραπεί τελείως η κατάσταση, αν και εφόσον «μπει» στην ομάδα ο νέος επενδυτής. Αν και εφόσον, δηλαδή, αλλάξει η διοικητική κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί με τον άνθρωπο που θα αναλάβει να σχεδιάσει τον «νέο Παναθηναϊκό».
 
Σε περίπτωση, για παράδειγμα, που προχωρήσει το ενδιαφέρον που φημολογείται ότι υπάρχει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το πιο πιθανό είναι να έρθουν τα πάνω-κάτω στον προγραμματισμό του συλλόγου και, φυσικά, δεν αποκλείεται να προκριθεί μια άλλη λύση και για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ