Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάνε για την ανατροπή του... αιώνα στο Λιμάνι - Γιατί «πανηγυρίζουν» - Έτσι παίρνουν τον τίτλο!
| 2018-03-02 09:30:00

Πάνε για την ανατροπή του... αιώνα στο Λιμάνι - Γιατί «πανηγυρίζουν» - Έτσι παίρνουν τον τίτλο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πάνε για την ανατροπή του... αιώνα στο Λιμάνι - Γιατί «πανηγυρίζουν» - Έτσι παίρνουν τον τίτλο!

Τι έγινε και στον Ολυμπιακό το πιστεύουν; Ξέρει κάτι ο Μαρινάκης;

Μια επίσκεψη με σαφή και πολλαπλά μηνύματα προς τους παίκτες και το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Κυρίως, ήταν μια σαφής και ξεκάθαρη ένδειξη ότι στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να  γυρίσουν το «χαρτί» και να πετύχουν την ανατροπή του... αιώνα στο βαθμολογικό πίνακα.

Το αφεντικό των Πειραιωτών έλειπε στο εξωτερικό για περισσότερες από 10 μέρες και μάλιστα, η παρουσία του στο Λονδίνο σε αγώνα της Νότιγχαμ την παραμονή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από μερίδα του Τύπου. Πολλοί αναρωτήθηκαν για τη σημειολογία της κίνησης αυτής του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο τη Πέμπτη φώναξε δυναμικά «παρών» και πάλι στα εσωτερικά του Ολυμπιακού, δίνοντας «απαντήσεις» σε πολλά ερωτήματα. 

Καταρχάς, η επιστροφή του διοικητικού ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συνοδεύτηκε από μια τεράστιας σημασίας είδηση για την ομάδα του Πειραιά και μια μεγάλη νίκη σε επικοινωνιακό και όχι μόνον, επίπεδο. Παρότι πέρασε σχεδόν στα... ψιλά. Αφορά στο επίσημο «ξήλωμα» από την ΚΕΔ των Μιχάλη Κουκουλάκη και Μαρία Τριτσώνη, κάτι για το οποίο ο Ολυμπιακός έδινε μια μανιασμένη μάχη εδώ και καιρό. Τελικά, πέρασε των Ερυθρολεύκων στην πλέον κατάλληλη και κρίσιμη στιγμή για τη μάχη του τίτλου και όπως φαίνεται, θα αλλάξει το τοπίο υπό το οποίο θα γίνονται οι ορισμοί των διαιτητών από εδώ και πέρα!

Κάτι που σημαίνει μεταξύ άλλων ότι ενώ μέχρι σήμερα γκρίνιαζε και ήταν διαρκώς παραπονούμενος ο Ολυμπιακός για τους ορισμούς, τώρα ίσως και να ήρθε η ώρα να γκρινιάξουν οι άλλοι.

Από εκεί και πέρα, ανήμερα της επανεμφάνισης του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη, οι Ερυθρόλευκοι πήραν νέα αναβολή για την εκδίκαση της έφεσης τους στην πρωτόδικη, βαριά τιμωρία τους για τα έκτροπα μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στην πραγματικότητα, οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν σε πρώτη φάση να εξασφαλίσουν ένα απολύτως ήρεμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Φάληρο, αφού δεν θα υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη χωρίς να ανησυχεί στο ελάχιστο για την πιθανότητα να μπει σε νέους μπελάδες η ομάδα από μια πιθανή ρίψη κάποιου αντικειμένου προς την αποστολή του «αιωνίου» αντιπάλου. Πλέον, οι ισορροπίες έχουν γίνει πολύ λεπτές και το μόνο σίγουρο είναι ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει και θα λήξει κανονικά και χωρίς παρατράγουδα

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε τα μηνύματά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τονίζοντας κυρίως ότι η ομάδα οφείλει να κάνει 7 νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς. «Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος», συμπλήρωσε ακόμα με νόημα, δείχνοντας και ο ίδιος ότι συνεχίζει να ελπίζει στο μικρό... θαύμα της κατάκτησης του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Και το αφεντικό των Πειραιωτών έχει δείξει μέχρι σήμερα πως δεν είναι αιθεροβάμονας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags