Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση-ρουκέτα από ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Φοβήθηκαν και έφυγαν»!
| 2018-03-02 14:04:00

Δήλωση-ρουκέτα από ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Φοβήθηκαν και έφυγαν»!

Sportdog Team
Δήλωση-ρουκέτα από ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Φοβήθηκαν και έφυγαν»!

Ποιος την έκανε!

Ο πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε!

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ARENA FM 89,4 :

Για το αν την εποχή που αγωνιζόταν υπήρχαν τέτοιες υποθέσεις: “Αν απαριθμήσουμε πόσες φορές έχουμε βιώσει αυτό το πρόβλημα και όχι σε αυτό το βαθμό. Αυτοί δεν βίωσαν τίποτα. Φοβήθηκαν και φύγανε. Εμείς βιώναμε πράγματα με φουσκωτούς στ’ αποδυτήρια και στις φυσούνες”.

Για το αν είχαν σκεφτεί ποτέ ν’ αποχωρήσουν από το γήπεδο: “Δεν είχε γίνει ποτέ αυτό το πράγμα. Να σας θυμίσω το 0-4 μέσα στο Καραϊσκάκη όπου βιώσαμε βιαιοπραγίες μέσα στην φυσούνα του Ολυμπιακού, βγήκαμε έξω και τους πατήσαμε. Αυτό που έγινε προχτές ήταν ανεξήγητο. Οι άνθρωποι είναι δειλοί για ν’ αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Αυτοί κατέβηκαν για ν’ αποχωρήσουν”.

Για το αν ο φετινός ΠΑΟΚ προκαλεί φόβο: “Ο ΠΑΟΚ πάντα ήταν ένας φόβος για τους αντιπάλους. Η ομάδα πέρασε καιρούς που είχε τα δικά της προβλήματα. Εδώ και αρκετά χρόνια, με την παροχή του Σαββίδη στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Φέτος έχουμε δείγματα ότι η ομάδα έχει αποκτήσει μία χημεία. Το κλίμα μεταξύ των παικτών στ’ αποδυτήρια είναι πολύ καλό και γι ‘αυτό οι ομάδες των Αθηνών τον φοβούνται”.

Για το αν οι βετεράνοι θα παρευρεθούν στο συλλαλητήριο: “Ναι, οι βετεράνοι θα είναι παρόντες στο συλλαλητήριο. Συμπαραστεκόμαστε και είμαστε μαζί όπου υπάρχει θέμα του ΠΑΟΚ, οι βετεράνοι είναι μαζί”.

Για την έκβαση της δικαστικής υπόθεσης με τον Ολυμπιακό: “Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική. Η λογική λέει αυτό που βλέπουμε και στο βίντεο. Την “γελοιότητα” του Ολυμπιακού. Έχω μέσα μου την πεποίθηση ότι θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ”.

Για το αν συνέβη κάτι στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της διακοπής: “Υπάρχουν 20 λεπτά με μισή ώρα χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος εκεί μέσα. Πολλά συνέβησαν. Είναι “αθλιότητα” του Γκαρσία. Αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να δουλέψει ξανά σαν προπονητής. Και το λέω αυτό γιατί έκανε αυτά που του μετέφεραν οι παράγοντες του Ολυμπιακού”.

Για το πόσο εύκολη είναι η αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ: “Οι παίκτες πεισμώνουν. Αυτό το είδαμε την Τετάρτη. Ακούστηκαν πολλά. Η ψυχολογία των παικτών ήταν ανεβασμένη. Το απέδειξαν αυτό με το αποτέλεσμα. Έτσι πιστεύω θα γίνει και στην Τρίπολη”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags