02/03/18 - 17:18

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ: «Ύπουλη η συμπληρωματική Έκθεση του Αρετόπουλου...»

Τι έλεγαν στον Δικέφαλο για τις τελευταίες εξελίξεις.

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ: «Ύπουλη η συμπληρωματική Έκθεση του Αρετόπουλου...»
2.535views 0shares

«Ύπουλη» χαρακτήρισαν την συμπληρωματική Έκθεση του διαιτητή Αλέξανδρου Αρετόπουλου οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι, καθώς σε αυτήν αναφέρεται ότι ματαίωσε το παιχνίδι λόγω τραυματισμού αξιωματούχου ομάδας που βρισκόταν νομότυπα στον αγωνιστικό χώρο, αναφερόμενος δηλαδή στον Όσκαρ Γκαρσία.

«Με έκπληξη πήραμε την συμπληρωματική Έκθεση του διαιτητή. Αγνοούμε το πώς ζητήθηκε. Δεν συνέτρεχαν λόγοι για να ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση. Ζητούμε να αναβληθεί ή να διακοπεί η εκδίκαση για να κληθεί ο Αρετόπουλος και να εξεταστεί. Γιατί άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα και άλλα λέει στη νέα Έκθεση. Επίσης ζητούμε να κληθεί ο προπονητής του Ολυμπιακού. Να κληθεί και ο ιατρός του αγώνα. Ύπουλη η συμπληρωματική έκθεση Αρετόπουλου», ανέφερε στην εκδίκαση της υπόθεσης ο κ. Μαυρομμάτης.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε: «Τουλάχιστον ύποπτο το γεγονός. Έκανε τέσσερις ώρες για να κλείσει το φύλλο αγώνα, θα μπορούσε να τα γράψει εκείνη τη στιγμή. Έρχεται μετά από πέντε μέρες με συμπληρωματική έκθεση που αντικρούεται με την αρχική. Είναι ύποπτο. Υπό ποιες πιέσεις γράφτηκε η συμπληρωματική; Πώς ζητήθηκε; Δεν έχουμε ξαναδεί τόσα χρόνια συμπληρωματική έκθεση διαιτητή», με τον Λάμπρο Μπίρδα να τονίζει τις αντιφάσεις στην συμπληρωματική Έκθεση του Αρετόπουλου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ