Facebook Pixel Sportdog.gr | «Να πάρει το ματς ο ΠΑΟΚ ή στη χειρότερη περίπτωση να ξαναγίνει…»
| 2018-03-02 17:54:00

«Να πάρει το ματς ο ΠΑΟΚ ή στη χειρότερη περίπτωση να ξαναγίνει…»

Sportdog Team
«Να πάρει το ματς ο ΠΑΟΚ ή στη χειρότερη περίπτωση να ξαναγίνει…»

Τι ζητούν οι Θεσσαλονικείς και τι είπαν για Γκαρσία – Αρετόπουλο.

Να κατακυρωθεί το παιχνίδι υπέρ του ΠΑΟΚ ή στη χειρότερη περίπτωση να ξαναγίνει, ζήτησε ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου, Αχιλλέας Μαυρομάτης κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για όσα έγιναν στην Τούμπα την Κυριακή.

Παράλληλα, αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία και επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του, ενώ για την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Αρετόπουλου που… καίει τον ΠΑΟΚ, σημείωσε πως «είναι σφοδρά αντικρουόμενη. Δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν»!

Αναλυτικά:

"Έγινε μεγάλη προσπάθεια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να μη γίνει το παραμικρό. Για πρώτη φορά, δεν άναψε ούτε ένας πυρσός. Η συμπεριφορά ήταν υποδειγματική. Υπάρχουν μόνο χαρτάκια και ρολά για λόγους δημιουργίας ατμόσφαιρας. Βγαίνουν οι δύο ομάδες και ξαφνικά, χωρίς να καταλάβει κανείς τι έγινε, προκύπτει ο αναφερόμενος τραυματισμός του κ. Γκαρσία.

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ότι πρώτον, ο κ. Γκαρσία συμμετείχε αντικανονικά στον πάγκο της ομάδας του. Στα 75 λεπτά πριν τη σέντρα που απαιτούνται, δεν υπήρχε στη λίστα. Δε μας νοιάζει το γιατί έγινε, αλλά έγινε. Αν τραυματιστούν ποδοσφαιριστές, μπορούν να αντικατασταθούν, δεν υπάρχει όμως πρόβλεψη για τον προπονητή. Αν έχει κάτι, τον αντικαθιστά ο βοηθός του. Πρώτος λόγος ένστασης, είναι η αντικανονική συμμετοχή του κ. Γκαρσία.

Αλλά ακόμα και να μην το θεωρείτε εσείς έτσι, δεν τον καθιστά αξιωματούχο του αγώνα, είναι εξωτερικός παράγοντας, του οποίου ακόμα και πιθανός τραυματισμός, δεν αποτελεί λόγο για να μη γίνει το παιχνίδι. Ο διαιτητής τώρα, άλλα γράφει στο φύλλο αγώνα και άλλα στην έκθεση. Ο γιατρός του αγώνα, επισημαίνει ότι ο κ. Γκαρσία έχει μία αμυχή. Λέει ότι μπορεί να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα. Στο φύλλο αγώνα, ο Αρετόπουλος γράφει ότι ενημερώθηκε από το γιατρό του αγώνα, ότι ο Γκαρσία μπορεί να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα και πως ο Ολυμπιακός τον ενημέρωσε ότι θα φύγει γιατί ο κ. Γκαρσία δε μπορεί να συνεχίσει. Το αναφέρει ξεκάθαρα".


Και κατέληξε: "Δεν υπάρχει τραυματισμός αξιωματούχου και δεν υπάρχει τραυματισμός γενικά. Ζητάμε την απαλλαγή μας από την πειθαρχική κατηγορία, να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ μας ή στην χειρότερη περίπτωση να διεξαχθεί ο αγώνας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags