Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα «παλτά» του Ολυμπιακού έγιναν παικταράδες - Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει - Τι φταίει τελικά;
| 2018-03-03 17:30:00

Τα «παλτά» του Ολυμπιακού έγιναν παικταράδες - Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει - Τι φταίει τελικά;

Sportdog Team
Τα «παλτά» του Ολυμπιακού έγιναν παικταράδες - Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει - Τι φταίει τελικά;

Τα παραδείγματα είναι πολλά και το φαινόμενο ανεξήγητο...

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς ήταν ένας από τους παίκτες που παραχωρήθηκαν τον περασμένο Γενάρη από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σέρβος αμυντικός δεν υπολογιζόταν από τους Πειραιώτες και από κανέναν προπονητή που κάθισε φέτος στον « ερυθρόλευκο» πάγκο. 
 
Ο έμπειρος στόπερ πήγε στη Βερόνα, όπου πραγματοποιεί τελευταία εξαιρετικές εμφανίσεις, προκαλώντας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι και το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα.
 
Μπορεί, βέβαια, οι «βιόλα» να μην έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Γιάγκος Βούκοβιτς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr από την Ιταλία, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Σέρβος δίνει «απαντήσεις» στο γήπεδο και, μάλιστα, σε ένα πρωτάθλημα πολύ πιο απαιτητικό από το ελληνικό.
 
Αν, μάλιστα, η Βερόνα παραμείνει στην κατηγορία μπορεί να κάνει κίνηση για να αγοράσει στον παίκτη από τον Ολυμπιακό, προσφέροντας το σοβαρό ποσό των 3 εκατ. ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή που επαναλαμβάνουμε ότι δεν «έβλεπαν» στο Λιμάνι.
 
Το ίδιο ισχύει, πάντως, και για άλλους παίκτες που αποχώρησαν τον Γενάρη από τον Πειραιά ως αποτυχημένοι. Εξαιρετικός είναι, για παράδειγμα, ο Μεχντί Καρσελά στο Βέλγιο, ενώ θυμίζουμε ότι Χρβόγε Μίλιτς κατάφερε να πάρει μεταγραφή στη Νάπολι, άσχετα αν δεν υπολογίζεται ως βασικός. Πρόσφατο είναι και το παράδειγμα του Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην Μπράγκα και στο Λιμάνι δεν του έδωσαν ποτέ ευκαιρίες.
 
Είναι απορίας άξιον, δηλαδή, πώς γίνεται στον Ολυμπιακό να έρχονται παίκτες, ακόμα και «δυνατά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και να μην καταφέρνουν να αποδώσουν τα αναμενόμενα, ενώ μόλις παίρνουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα να «αναβαθμίζονται»!
 
Σαφώς το συγκεκριμένο ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για τους «ερυθρόλευκους» και στο Λιμάνι καλούνται να εντοπίσουν τι φταίει (πληρώνουν αδρά άλλωστε), καθώς πρόκειται για τους ίδιους παίκτες που από τη μία στιγμή στην άλλη «μεταμορφώνονται» αποχωρώντας από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags