Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό παρασκήνιο με Ένγκελς στον Ολυμπιακό - Γιατί δεν παίζει, τι έκανε και τρέλανε τον Γκαρσία!
| 2018-03-03 22:00:00

Χοντρό παρασκήνιο με Ένγκελς στον Ολυμπιακό - Γιατί δεν παίζει, τι έκανε και τρέλανε τον Γκαρσία!

Sportdog Team
Χοντρό παρασκήνιο με Ένγκελς στον Ολυμπιακό - Γιατί δεν παίζει, τι έκανε και τρέλανε τον Γκαρσία!

Υπάρχει εξήγηση για τον παραγκωνισμό του Βέλγου - Αποκάλυψη τώρα!

 

Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάθε παίκτης του Ολυμπιακού έχει ασφαλώς το δικό του ξεχωριστό κίνητρο για να πείσει τον Οσκαρ Γκαρθία πως αξίζει μια θέση στην 11άδα. Ιδιαίτερα εκείνοι που δηλώθηκαν να μην ξεκινήσουν στο ντέρμπι της Τούμπας, όπως ο Μάριν, ο Φορτούνης, ο Ζιλέ, αλλά και ο Τζούρτζεβιτς, είναι δεδομένο και λογικό πως «σκύλιασαν» την τρέχουσα εβδομάδα στις προπονήσεις του Ρέντη γα να πείσουν τον Ισπανό τεχνικό να τους επαναφέρει στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, πιο κρίσιμο απ' όλους είναι το κυριακάτικο ντέρμπι για τον Μπιορν Ενγκελς.

Ο Βέλγος στόπερ, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με 8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, συμπληρώνει, πλέον, ούτε λίγο-ούτε πολύ, πέντε ολόκληρες εβδομάδες χωρίς συμμετοχή στα ματς του Ολυμπιακού! Είναι χαρακτηριστικό πως για το ματς της Τούμπας ο Γκαρθία τού έκανε ακόμα ένα... καψόνι και ενώ τον συμπεριέλαβε κανονικά στα αρχικά του πλάνα και ο παίκτης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, έμαθε λίγη ώρα πριν από τη σέντρα πως δεν θα καθίσει ούτε στον πάγκο (έμεινε εκτός 18άδας)!

Αυτό ήταν ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ που ξεκίνησε από το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Φάληρο, όταν ο Ενγκελς έμεινε καθηλωμένος στον ερυθρόλευκο πάγκο σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ηταν κάτι που λογικά τον δυσαρέστησε και τον πίκρανε πάρα πολύ, καθώς αισθάνθηκε πως εκείνος μόνο «πλήρωσε το μάρμαρο» για την κακή αμυντικά εμφάνιση και το στραβοπάτημα με 1-1 στην Τρίπολη, μια βδομάδα νωρίτερα. Αυτή ήταν και η τελευταία έως τώρα εμφάνιση του Βέλγου με τα ερυθρόλευκα και καταγράφηκε στις 28 Γενάρη.

Εκτοτε είναι εμφανές πως οι σχέσεις του με τον Γκαρθία έχουν μπει για τα καλά στον... πάγο και αν δεν βρεθεί στα πλάνα του Καταλανού ούτε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τότε το πρόβλημα σίγουρα θα διογκωθεί.   

Πάντως, σύμφωνα με όσα συζητιούνται στον Ρέντη, ο νεαρός παίκτης πληρώνει ακόμα το γεγονός ότι την παραμονή του επαναληπτικού ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (7/2) παραπονέθηκε για πόνους και μένοντας εκτός αποστολής, άφησε την ομάδα του να δώσει τη μάχη με τον Αλεξίς Ρομαό σε θέση στόπερ, μια και ήταν τραυματίας και ο Πάπε Σισέ.

Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος έκανε μέχρι και ένεση για να ξεπεράσει τους πόνους και να μπορέσει να παίξει, ενώ ο Βέλγος δεν μπήκε καν στον... κόπο. Και αυτές οι συμπεριφορές σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες στο Λιμάνι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags