Facebook Pixel Sportdog.gr | «Bόμβα» στον ΠΑΟ μετά τον Ολυμπιακό - Ιδού η επόμενη μέρα, ποιος το αφεντικό - Μένει ο Ουζουνίδης;
| 2018-03-05 12:00:00

«Bόμβα» στον ΠΑΟ μετά τον Ολυμπιακό - Ιδού η επόμενη μέρα, ποιος το αφεντικό - Μένει ο Ουζουνίδης;

του Νίκου Στεργίου
«Bόμβα» στον ΠΑΟ μετά τον Ολυμπιακό - Ιδού η επόμενη μέρα, ποιος το αφεντικό - Μένει ο Ουζουνίδης;

Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, το «αποκάλυψε» άνθρωπος της ομάδας!

Η μεγάλη ισοπαλία που απέσπασε ο Παναθηναϊκός μέσα στο Καραϊσκάκη φαίνεται πως επισκίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά το παιχνίδι και στην ουσία «φωτογράφισαν» την επόμενη μέρα του συλλόγου.
 
Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού μίλησε ξεκάθαρα για ένα πλάνο με νέους παίκτες από την Ακαδημία και δεν έκανε κανένα λόγο για «επενδυτές» και «σωτήρες», παρά το γεγονός ότι στο παρασκήνιο φαίνεται πως γίνονται διεργασίες για να αλλάξει η διοικητική κατάσταση στην ομάδα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να θεωρείται πάντα ο πιο «ζεστός» ενδιαφερόμενος.
 
Στην πραγματικότητα, αυτό που είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι το σχέδιο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για το «αύριο» από την υπάρχουσα διοίκηση. Το πλάνο, δηλαδή, που θα υλοποιηθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, αν και εφόσον δεν μπει στην ομάδα άλλος επιχειρηματίας. 
 
Η πρόθεση επομένως του νυν μεγαλομετόχου είναι να παραμείνει στο σύλλογο, να τον στηρίξει και να μην τον αφήσει να καταρρεύσει. Πάντως, αυτό θα γίνει με μία ομάδα πολύ νεανική που θα στηρίζεται κυρίως στο «φρέσκο αίμα» του συλλόγου. Και ο προγραμματισμός αυτός προβλέπει ακόμα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, τον Νίκο Νταμπίζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλά μάλλον όχι και τον… Μαρίνο Ουζουνίδη στη θέση του προπονητή. 
 
Το «νομίζω ότι θα είναι μαζί μας» του Βασίλη Κωνσταντίνου είναι ενδεικτικό, άλλωστε, πως μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στη θέση του. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης νιώθει, πλέον, άβολα από τη γενικότερη κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ενώ και στη διοίκηση του χρεώνουν αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα η παραμονή του στον Παναθηναϊκό να θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιη.
 
Εξάλλου, το sportdog.gr σας αποκάλυψε ότι ήδη το όνομα του Έλληνα τεχνικού «ακούγεται» στο εξωτερικό, ενώ ο ίδιος θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League, στον πάγκο κάποιας άλλης μεγάλης ομάδας, αν και εφόσον παρουσιαζόταν μία τέτοια ευκαιρία…    
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags