Facebook Pixel Sportdog.gr | Κι όμως, ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ! Πού «ποντάρει» ο Δικέφαλος
| 2018-03-05 18:12:00

Κι όμως, ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ! Πού «ποντάρει» ο Δικέφαλος

Sportdog Team
Κι όμως, ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ! Πού «ποντάρει» ο Δικέφαλος

Σε τι ελπίζουν οι Θεσσαλονικείς για το επερχόμενο ντέρμπι!

Oι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι εξοργισμένοι με την τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών και δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που επιβλήθηκε στην ομάδα τους για τα γεγονότα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση κατά της ποινής.

Ωστόσο, οι διοικούντες του Δικεφάλου πιέζονται από τον χρόνο, αφού με δεδομένο ότι για την ερχόμενη Κυριακή (11/3) είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, κινδυνεύουν να παίξουν το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς χωρίς κόσμο στο πλευρό τους.

Έτσι, μαζί με την κατάθεση της έφεσης οι Θεσσαλονικείς θα αιτηθούν η υπόθεση να εκδικαστεί με την μορφή του κατεπείγοντος.

Εάν το αίτημά τους γίνει δεκτό, η εκδίκαση της έφεσης θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη (8/3) ή το αργότερο την Παρασκευή (9/3). Συνεπώς, εάν ο ΠΑΟΚ δικαιωθεί και πέσει η ποινή κεκλεισμένων των θυρών ανατραπεί, τότε θα μπορέσει να παίξει τον «τελικό» κόντρα στην ΑΕΚ μπροστά στο κοινό του!

Σε διαφορετική περίπτωση, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως και το επόμενο εντός έδρας ματς, με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags