Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή μαγκιά από Μανόλο - Τι ετοιμάζει για το μέλλον του - Λέτε να το κάνει αυτό στην ΑΕΚ;
| 2018-03-06 14:15:00

Τρελή μαγκιά από Μανόλο - Τι ετοιμάζει για το μέλλον του - Λέτε να το κάνει αυτό στην ΑΕΚ;

του Νίκου Στεργίου
Τρελή μαγκιά από Μανόλο - Τι ετοιμάζει για το μέλλον του - Λέτε να το κάνει αυτό στην ΑΕΚ;

Πού ποντάρει ο Ισπανός και ποια χαρτιά θα ρίξει «κόντρα» στην Ένωση;

Φωτιές άναψε στην ΑΕΚ σημερινό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πέραση στην Ισπανία και, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να απορρίψει πρόσφατα πρόταση από ομάδας της πατρίδας του, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτεται το όνομά της. 
 
Βεβαίως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν υπήρξε καμία επίσημη κρούση προς την πλευρά του τεχνικού της Ένωσης, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει όντως ενδιαφέρον για τον έμπειρο κόουτς, μετά την εντυπωσιακή φετινή πορεία της ΑΕΚ εντός κι εκτός συνόρων.

Είναι δεδομένο, δηλαδή, πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει φτιάξει ξανά «όνομα» στην Ισπανία και πως το καλοκαίρι είναι πιθανό να δεχθεί προτάσεις, ωστόσο η προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους».

Από την άλλη, βέβαια, το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ «ακούγεται» στην Ισπανία, κάτι το οποίο είχαμε προβλέψει ότι θα συμβεί μόλις πλησιάσει η ώρα για τις συζητήσεις του Ισπανού με την ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, μπορεί ο 54χρονος τεχνικός να τον «εκμεταλλευτεί» με τον καλύτερο τρόπο ως ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού.
 
Θα συζητήσει, δηλαδή, με άλλα δεδομένα με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση ο Ισπανός κόουτς όταν ξέρει ο ίδιος, αλλά και η ΑΕΚ, πως υπάρχει φλερτ από την πατρίδα του. Πάντως, στην πραγματικότητα ο Μανόλο Χιμένεθ, με τα υπάρχοντα δεδομένα, πολύ δύσκολα μπορεί να βρει μία προοπτική στην καριέρα του καλύτερη απ’ αυτή που έχει τώρα στην ΑΕΚ, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags