Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σενάριο-βόμβα που ακούστηκε για τον Ιβάν και... γκρεμίζει τη Λίγκα - Μέχρι πού θα φτάσει;
| 2018-03-06 19:30:00

Το σενάριο-βόμβα που ακούστηκε για τον Ιβάν και... γκρεμίζει τη Λίγκα - Μέχρι πού θα φτάσει;

Sportdog Team
Το σενάριο-βόμβα που ακούστηκε για τον Ιβάν και... γκρεμίζει τη Λίγκα - Μέχρι πού θα φτάσει;

Τι λέγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στον Δικέφαλο.

Από την μία στιγμή στην άλλη ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κυνηγά στο πρωτάθλημα και πλέον η "μάχη" για την κατάκτησή του, δεν βρίσκεται στα δικά του χέρια. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά είδε το σερί που έχτιζε τόσο καιρό να πηγαίνει... στράφι, εξαιτίας μιας απερισκεψίας κάποιου στην Τούμπα, αλλά και της αδράνειας που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στην Τρίπολη, στην ήττα από τον Αστέρα.

Τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ στην Θεσσαλονίκη, τόσο επικοινωνιακά, όσο και αγωνιστικά και όλοι περιμένουν την ηγετινή εμφάνιση-τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη (πολλοί λένε από στιγμή σε στιγμή), όπου τότε θα φανεί το τί ακριβώς θέλει να κάνει. 

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας των "ασπρόμαυρων", είναι αποφασισμένος για δυναμική αντίδραση σε όλα τα επίπεδα, ενώ μερικοί... ακραίοι υποστηρίζουν πως είναι «ικανός ακόμα και να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα».

Προφανώς και το ενδεχόμενο για αποχώρηση από τη λίγκα μόνο ως υπερβολή, σχήμα λόγου και ένδειξη του εκνευρισμού Σαββίδη μπορεί να εκληφθεί, από τη στιγμή που η επένδυσή του στον Δικέφαλο είναι τεράστια για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα. 

Εντούτοις, τα πάντα -θεωρούν στη Μικράς Ασίας- παραμένουν ανοικτά, καθώς από τον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να πιστεύουν πως μπορούν να το "γυρίσουν" στην επιτροπή εφέσεων και να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στην πράξη, από τα πεπραγμένα και τα λεγόμενα των ανθρώπων του συλλόγου.

Ό,τι επικοινωνούν, δεν το κάνουν μόνο για να χαϊδέψουν αυτιά, αλλά πιστεύουν στην ανατροπή της απόφασης, που θα τους βάλει πάλι γερά στο "κόλπο" του τίτλου και θα τους δώσει εκ νέου αυτοπεποίθηση εν όψει της τελικής ευθείας της Superleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags