Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα κρέμονται σε μια κλωστή - Σε εξέλιξη σχέδιο από Αλαφούζο και «κρυφό» επενδυτή; Βάζει λεφτά ο...
| 2018-03-07 13:43:00

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή - Σε εξέλιξη σχέδιο από Αλαφούζο και «κρυφό» επενδυτή; Βάζει λεφτά ο...

του Νίκου Στεργίου
Όλα κρέμονται σε μια κλωστή - Σε εξέλιξη σχέδιο από Αλαφούζο και «κρυφό» επενδυτή; Βάζει λεφτά ο...

Τι αποφάσισε το αφεντικό του ΠΑΟ και τι σχέση έχει ο... νέος;

Πολύ κρίσιμος είναι αυτός ο μήνας για τον Παναθηναϊκό, καθώς προς τέλος του Μάρτη θα πρέπει οι «πράσινοι» να παρουσιαστούν έτοιμοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση για τις εντός συνόρων διοργανώσεις.
 
Όπως, άλλωστε, έχουν παραδεχθεί στη διοίκηση, το Τριφύλλι δεν έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει άδεια για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή (αν και εφόσον κατακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα) και το βάρος έχει πέσει εδώ και καιρό στο να καλυφθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα να αγωνίζεται στη Super League και τη νέα σεζόν.
 
Αυτό, βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι και παρά τις τεράστιες «ενέσεις» του Γιάννη Αλαφούζου, εκτιμάται ότι ακόμα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να εξασφαλίσουν την άδεια και να αποφύγουν μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.
 
Από την άλλη, πάντως, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει σε αυτό το έσχατο σημείο. Ακόμα κι αν δεν προκύψει άμεσα κάποια διοικητική αλλαγή, ο Γιάννης Αλαφούζος προβλέπεται ότι θα είναι αυτός που πάλι θα δώσει τη λύση, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη
 
Εξάλλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλα ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού έχει ενεργοποιηθεί ξανά και ήδη καταστρώσει το πλάνο για την επόμενη μέρα, το οποίο προβλέπει τη δημιουργία μιας ομάδας με έντονο νεανικό στοιχείο.
 
Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνονται κινήσεις και από τον όποιο ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ, προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια για το μέλλον της. Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, αν όντως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από έναν επενδυτή, όπως αυτός μπορεί να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος λέγεται -χωρίς να επιβεβαιώνεται- ότι την ίδια στιγμή κάνει τις δικές του κινήσεις για να διασφαλιστεί το «αύριο» του συλλόγου. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι κινήσεις του αφεντικού της ΚΑΕ φέρεται να γίνονται στο παρασκήνιο και δεν τις γνωρίζουν ακόμα και τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags