Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο ξέσπασμα από ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό - Φοβερές καταγγελίες για Μιραλάς-Αρετόπουλο!
| 2018-03-07 17:51:00

Νέο ξέσπασμα από ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό - Φοβερές καταγγελίες για Μιραλάς-Αρετόπουλο!

Sportdog Team
Νέο ξέσπασμα από ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό - Φοβερές καταγγελίες για Μιραλάς-Αρετόπουλο!

Σας το είπαμε ότι έρχεται... καταιγίδα από τη Θεσσαλονίκη.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΠΑΟΚ και ξεκίνησε τις διαδικασίες «απάντησης» στην τιμωρία του (αφαίρεση βαθμών και δύο ματς χωρίς κόσμο) για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω του αντικειμένου που χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρσία.

Από το πρωί το Spordog.gr σας έχει ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ, για την… καταιγίδα που έρχεται στην Θεσσαλονίκη, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες… μπόρες.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε κατάθεση καταγγελίας κατά του Κέβιν Μιραλάς, μετά την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή στο γήπεδο της Τούμπας και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την στιγμή που δεν κινήθηκαν αυτεπάγγελτα οι διαδικασίες ενώ υπάρχει και οπτικό υλικό από τις χειρονομίες του Βέλγου προς την κερκίδα του ΠΑΟΚ, στις τάξεις του Δικεφάλου αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον του, προχωρώντας σε καταγγελία. Θυμίζουμε, πως λίγα λεπτά μετά το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρσία, ο Βέλγος γύρισε προς την εξέδρα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα, σκηνή που «έπιασε» και η κάμερα της Nova.

Εκτός από την καταγγελία του Κέβιν Μιραλάς, οι Θεσσαλονικείς προχωρούν και σε καταγγελία στην ΚΕΔ μέσω της οποίας ζητούν την διαγραφή του Αλέξανδρου Αρετόπουλου από τους πίνακες της διαιτησίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η απόφασή του να στείλει «αντικρουόμενη κατάθεση σε σχέση με το φύλλο αγώνα, το οποίο κατέγραψε μετά το παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ποτέ, έχοντας αρκετές ώρες στην διάθεση του», έχει προκαλέσει απορίες και εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags