Facebook Pixel Sportdog.gr | Ηρεμία πριν την... καταιγίδα στην Τούμπα - Όλα τα σενάρια για τις «βροντές» του Ιβάν
| 2018-03-07 11:35:00

Ηρεμία πριν την... καταιγίδα στην Τούμπα - Όλα τα σενάρια για τις «βροντές» του Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ηρεμία πριν την... καταιγίδα στην Τούμπα - Όλα τα σενάρια για τις «βροντές» του Ιβάν

Περιμένουν την έφεση στον ΠΑΟΚ και μετά... χαμός!
 

«Βράζει» όλη η Θεσσαλονίκη μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό και τον Όσκαρ Γκαρσία. Οι οπαδοί αντιλαμβάνονται ότι, πλέον, η ομάδα τους μένει πολύ πίσω όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου και γι’ αυτό ετοιμάζουν μια σειρά από κινητοποιήσεις, όπως τα δύο συλλαλητήρια που έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη και την Κυριακή. 
 
Την ίδια στιγμή, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κρατούν χαμηλούς τόνους και προφανώς δεν πρόκειται να πάρουν κάποια δραστική απόφαση μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Πάντως, στον σύλλογο προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο και σίγουρα μόλις ανακοινωθεί η οριστική ποινή του ΠΑΟΚ, τότε αναμένεται η διοίκηση να πάρει τα μέτρα της, που σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να φέρουν τα πάνω-κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 

Υπάρχει, άλλωστε, η αίσθηση στον Δικέφαλο του Βορρά ότι η ποινή δε θα «πέσει» στην Εφέσεων και γι’ αυτό το πλάνο αντεπίθεσης που σχεδιάζεται στην Τούμπα προβλέπει κινήσεις που σίγουρα θα ανάψουν φωτιές στη Super League.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως στον ΠΑΟΚ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσύρουν τη χορηγία της Σουρωτής από τη διοργανώτρια αρχή, ενώ το sportdog.gr σας αποκάλυψε σε χθεσινό θέμα το ακραίο σενάριο που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να πάρει την ομάδα από το πρωτάθλημα! Φήμη που, βεβαίως, παραμένει ως φήμη μέχρι τώρα και τίποτα παραπάνω, αλλά οφείλουμε να σημειώσουμε.
 
Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να τραβήξουν το σχοινί στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς να φοβούνται αν αυτό μπορεί να σπάσει. Θα τα παίξουν «όλα για όλα» με στόχο να μη χάσουν τον φετινό τίτλο, που θεωρούν ότι ομάδα αξίζει να κατακτήσει εντός του αγωνιστικού χώρου. Η ησυχία, λοιπόν, που επικρατεί τις τελευταίες ώρες μεταφράζεται από πολλούς ως «ηρεμία πριν την καταιγίδα», καθώς εκτιμάται ότι μετά την ανακοίνωση της οριστικής ποινής οι εξελίξεις θα είναι… καταιγιστικές!  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags