Facebook Pixel Έτσι θα κρατήσει τον Μιραλάς ο Ολυμπιακός - Θα τα σκάσει ξανά ο Μαρινάκης;
| 2018-03-07 22:22:00

Έτσι θα γίνει το «μπαμ» με τον… Αραούχο στο Λιμάνι! Θα τα σκάσει ξανά ο Μαρινάκης;

του Νίκου Στεργίου
Έτσι θα γίνει το «μπαμ» με τον… Αραούχο στο Λιμάνι! Θα τα σκάσει ξανά ο Μαρινάκης;

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη μεταγραφάρα του Ολυμπιακού.

Μπορεί η άφιξή του τον Γενάρη να προκάλεσε τρομερό ενθουσιασμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι μέτριες εμφανίσεις του μέχρι στιγμής και η πορεία της ομάδας, έχουν προκαλέσει γκρίνια και αρκετά ερωτηματικά για το μέλλον του. Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ήρθε ως δανεικός από την Έβερτον και ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για το εάν πρέπει να παραμείνει στο Λιμάνι.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, στη μεταγραφή του Βέλγου στον Ολυμπιακό δεν έχει μπει σχετική ρήτρα για το καλοκαίρι από τα «ζαχαρωτά», παράμετρος που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για όσα θα δούμε τους επόμενους μήνες στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μιραλάς, φυσικά και αποτελεί μεγάλη «καψούρα» τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και των οπαδών, ενώ κανείς δεν αμφισβητεί πως πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του, δεν έχει δικαιολογήσει τα χρήματα που δαπανήθηκαν από τον Ολυμπιακό και αυτά που πρέπει να δαπανηθούν για να γίνει μόνιμος κάτοικος Πειραιά.

Πάντως, εάν τελικά οι Ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για την αγορά του, το γεγονός ότι δεν υπάρχει ρήτρα, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι η Έβερτον θα ζητήσει λιγότερα χρήματα από αυτά που έγραφαν οι Άγγλοι πως έχουν συμφωνηθεί, δηλαδή ένα ποσό που φθάνει και ίσως ξεπερνάει τα 5.6 εκατομμύρια ευρώ!

Γι’ αυτό λοιπόν, με τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι αυτή τη στιγμή, το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς παραμένει στον αέρα και σε καμία περίπτωση η παραμονή του στον Ολυμπιακό δεν είναι σίγουρη. Το αντίθετο μάλιστα. Όπως είναι η κατάσταση τώρα και με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στους Πειραιώτες προσεχώς, ο Βέλγος στη χειρότερη περίπτωση αποχαιρετά το αγαπημένο του Λιμάνι με το που τελειώσει το πρωτάθλημα, στην καλύτερη θα γίνει ο… Αραούχο των Ερυθρολεύκων!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η μεταγραφή του θα τραβήξει και πάλι καιρό, θα γίνει σήριαλ και εφόσον ο Ολυμπιακός επιμείνει και η Έβερτον δεν βρει τα χρήματα που ζητάει από αλλού, τότε ο Μιραλάς θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη του καλοκαιριού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags