Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να χτίσει γήπεδο!
| 2018-03-08 08:30:00

Σεισμός Δημήτρη στον ΠΑΟ: Μπαίνει στην ΠΑΕ - Χτίζει νέα γήπεδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ;

Sportdog Team
Σεισμός Δημήτρη στον ΠΑΟ: Μπαίνει στην ΠΑΕ - Χτίζει νέα γήπεδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ;

Ρεπορτάζ που θα προκαλέσει... Ρίχτερ!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της LiveSport που υπογράφει ο Βασίλης Βέργης, υπήρξε επαφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα, μέσω συμβούλου του πρώτου, για το ΟΑΚΑ!

«Θέλει ολόκληρο το ΟΑΚΑ ή συζητάει και για κομμάτια του;», ήταν το ερώτημα που έθεσε η πλευρά του πρωθυπουργού, για να λάβει την απάντηση: «Συζητάω τα πάντα»!

Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι ο Γιαννακόπουλος μαζί με γκρουπ ξένων funds θα πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αρκεί να βρεθεί λύση με το γήπεδο της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Σταύρος Κωνσταντινίδης (συνεργάτης του Γιαννακόπουλου που πραγματοποιεί όλες τις συναντήσεις με τη κυβέρνηση) κατέθεσε στον Γιώργο Βασιλειάδη την πρόταση για το «ATHENS ALIVE OAKA», που αφορά επένδυση πολλών εκατ. ευρώ και τη συνυπογράφουν ο Γιαννακόπουλος και περισσότερα των τριών ξένων funds.

Εκτός των άλλων, για να υπάρξει εικόνα της επένδυσης που θέλουν να γίνει στο ΟΑΚΑ, περιλαμβάνεται και η ανέγερση ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, γκρέμισμα και ανέγερση νέου γηπέδου ποδοσφαίρου και ανέγερση δύο νέων γηπέδων μπάσκετ!

Εξελίξεις αναμένονται μέχρι το Πάσχα, για... «Να κάνουν Ανάσταση ευτυχισμένοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού» όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags