08/03/18 - 09:15

Σκάνε βόμβες Μαρινάκη - Ποιους τελειώνει από τον Ολυμπιακό - Τέσσερις σίγουροι και πέντε στον αέρα

Σκούπα και φαράσι από το αφεντικό των πρωταθλητών. 

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάνε βόμβες Μαρινάκη - Ποιους τελειώνει από τον Ολυμπιακό - Τέσσερις σίγουροι και πέντε στον αέρα
30.260views 28shares

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κρίσιμο αγωνιστικό σταυροδρόμι, κάτι όμως που ισχύει και για την καριέρα των περισσότερων ποδοσφαιριστών του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα πως κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρη τη θέση του στην ομάδα σε περίπτωση που συνεχιστούν τα στραβοπατήματα και από εδώ και πέρα, το βάρος φαίνεται πως πέφτει -κυρίως- σε πέντε πρωτοκλασάτους και ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πείσουν πως αξίζουν να παραμείνουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Αν για τους Πάρντο, Σεμπά, Ζιλέ και Μαρτίνς είναι από τώρα σχεδόν βέβαιο πως δε θα συνεχίσουν στο Λιμάνι, το κρίσιμο ερώτημα είναι σίγουρα τι θα κάνουν από εδώ και πέρα και ποια εικόνα θα δείξουν παίκτες με πολύ πιο σημαντικό ειδικό βάρος στην ομάδα, όπως είναι οι Φορτούνης, Οφόε, Μιραλάς, Τζούρτζεβιτς και Μποτία.

Η συγκεκριμένη πεντάδα ποδοσφαιριστών μπορεί να διαθέτει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό, αλλά μέχρι στιγμής πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που υπάρχουν στην ομάδα από την παρουσία τους.

Στην πραγματικότητα, φαίνεται πως κυρίως γι’ αυτούς χτυπούσε η... καμπάνα των αυστηρών μηνυμάτων του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ο οποίος περιμένει να του δείξουν ότι μπορούν να πάρουν στους ώμους τους την ομάδα, αλλά κυρίως ότι θέλουν να παραμείνουν κάτοικοι Πειραιά και μετά το καλοκαίρι.

Τα περιθώρια, πάντως, είναι πολύ στενά και όλοι γνωρίζουν ότι αν δε βελτιώσουν άμεσα την αγωνιστική τους εικόνα τότε η νέα χρονιά θα τους βρει σε άλλες... πολιτείες, ανεξαρτήτως κόστους ή του όποιου συναισθηματικού δεσίματος μπορεί να έχει δημιουργηθεί...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ