Facebook Pixel Sportdog.gr | ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το πλάνο Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Πότε θα είναι όλα έτοιμα - Και Άγγλοι μέσα!
| 2018-03-08 22:37:00

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το πλάνο Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Πότε θα είναι όλα έτοιμα - Και Άγγλοι μέσα!

του Παναγιώτη Νικολάου
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το πλάνο Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Πότε θα είναι όλα έτοιμα - Και Άγγλοι μέσα!

Πόσο εύκολο είναι το project; Τι κάνει η κυβέρνηση; Διαβάστε εδώ.

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού μετά από σημερινό ρεπορτάζ, που υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει διεργασίες για να εμπλακεί στην «πράσινη» ΠΑΕ, έχοντας στο πλευρό του επενδυτικά funds από το εξωτερικό.

Όπως επισημαίνεται, ο Γιαννακόπουλος βρίσκεται σε επαφές με την κυβέρνηση, αφού έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το πλάνο του το να λυθεί άμεσα το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Έχει γίνει επίσης γνωστό - και δεν έχει διαψευστεί από την πλευρά του αφεντικού της ΚΑΕ- ότι ο κ.Γιαννακόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ (ολόκληρου ή κομματιών του), ενώ το σχέδιό του περιλαμβάνει την δημιουργία ενός νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, δύο γηπέδων μπάσκετ, αλλά και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Το πρωί το Sportdog, δεν αρκέστηκε στην αναπαραγωγή του ρεπορτάζ της Live Sport. Σας μεταφέραμε όλα όσα ακούγονται για τους συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δύο επενδυτικά σχήματα που μόνο ανακούφιση και ελπίδα μπορούν να «φέρουν» στους φίλους του τριφυλλιού.

Όπως λοιπόν αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, αφού η κυβέρνηση εμφανίζεται διατεθειμένη να κλείσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα το ζήτημα, προκειμένου να βρεθεί λύση για τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, ένα τόσο μεγαλεπήβολο και άρα φιλόδοξο αλλά και ριψοκίνδυνο πρότζεκτ, χρειάζεται χρόνο για να μελετηθεί και δεν μπορεί να αποτελέσει θέμα… ημερών και δη μέχρι το Πάσχα, δηλαδή σε ένα μήνα!. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι η υλοποίησή του δύναται να έχει επικυρωθεί μέχρι το προσεχές καλοκαίρι!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ένας από τους «συμπαίκτες» του Γιαννακόπουλου φέρεται να είναι η εταιρεία Carlton Group, με εμπειρία στο real estate και τις κατασκευές. Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να πιάνουν οι... κεραίες του Sportdog.gr, ο ξενοδοχειακός όμιλος που θα επιφορτιστεί το κομμάτι της ανέγερσης των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων προέρχεται από την Αγγλία και συνδέεται άμεσα με την προαναφερθείσα εταιρεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags