09/03/18 - 15:58

Επίσημη δήλωση Γιαννακόπουλου για ΠΑΕ και ΟΑΚΑ - «Αυτοί είναι οι συμπαίκτες μου - Τι περιμένω»

Πήρε θέση το αφεντικό της ΚΑΕ. 

Sportdog Team
Επίσημη δήλωση Γιαννακόπουλου για ΠΑΕ και ΟΑΚΑ - «Αυτοί είναι οι συμπαίκτες μου - Τι περιμένω»
5.798views 0shares

Mε επίσημη δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει πλάνο τόσο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και για την εκμετάλλευση των χώρων του ΟΑΚΑ, αποκαλύπτονας μάλιστα ποιες εταιρίες βρίσκονται από πίσω του. 

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η υλοποίηση του σχεδίου του εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την ελληνική κυβέρνηση.

Aναλυτικά η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Επ’ αφορμή δημοσιευμάτων που με εμπλέκουν στο κρίσιμο ζήτημα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και του μέλλοντος του Παναθηναϊκού -ένα θέμα που αφορά εκατομμύρια Ελλήνων- λαμβάνω την πρωτοβουλία να τοποθετηθώ όσο υπεύθυνα αυτό επιτάσσει.

Ως άνθρωπος τον οποίο απασχολεί κάθε κομμάτι του Συλλόγου δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο η τωρινή αδιέξοδη κατάσταση της ΠΑΕ. Ως εκ τούτου, ζήτησα προ πολλών μηνών από ομάδα ανθρώπων εμπιστοσύνης μου να έρθει σε επικοινωνία με ξένα επενδυτικά σχήματα εξειδικευμένα στη διαχείριση αθλητικών ομάδων και εγκαταστάσεων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία ευρέθηκαν να ενδιαφέρονται οι πασίγνωστες για τη δράση τους στον τομέα αυτό Redstone, Bluerock και AECOM.

Μαζί εκπόνησαν σχέδιο που θα καταστήσει τον ΠΑΟ ξανά πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα θα αναβιώσει τα απαξιωμένα, ερημωμένα ολυμπιακά ακίνητα, με αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος, η ελληνική κοινωνία και ο αθλητισμός να έχουν αδιαμφισβήτητα πολλαπλά οφέλη. Στην αρχή του έτους κατατέθηκε πρόταση που καλύπτει όλα τα ανωτέρω και αναμένεται η ανταπόκριση της Κυβέρνησης.

Ως τότε, καλό θα ήταν να μη δημιουργούνται από τρίτους υπερβολικές προσδοκίες στον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα βγω δημοσίως να ενημερώσω υπεύθυνα, αν έχω απτές εγγυήσεις τόσο από τα funds όσο και από την Κυβέρνηση πως δρομολογείται η υλοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού σχεδίου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ