Facebook Pixel Sportdog.gr | Live η έφεση: «Επίθεση» ΠΑΟΚ σε Γκαρσία και Αρετόπολου - «Άλλο το κουτί μπύρας, άλλο το ρολό χαρτί;»
| 2018-03-09 17:42:00

Live η έφεση: «Επίθεση» ΠΑΟΚ σε Γκαρσία και Αρετόπολου - «Άλλο το κουτί μπύρας, άλλο το ρολό χαρτί;»

Sportdog Team
Live η έφεση: «Επίθεση» ΠΑΟΚ σε Γκαρσία και Αρετόπολου - «Άλλο το κουτί μπύρας, άλλο το ρολό χαρτί;»

Όλα όσα γίνονται στα γραφεία της ΕΠΟ.

- 20.36 Η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

- Σκουτέρης (δικαστής): Στον πρώτο βαθμό λέγατε ότι την έβγαλε γρήγορα. Και τώρα ζητάτε εσείς να βγει γρήγορα. Δεν υπόσχομαι τίποτα! Ξέρουμε ότι έχετε αγώνα με την ΑΕΚ αλλά θα γίνει μια κρίση έτσι όπως πρέπει να γίνει

-Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Ζητούμε απόφαση το συντομότερο δυνατόν. Αύριο αν γίνεται!
 
- Πρόεδρος επιτροπής: Έχουμε πλουσιότατο υλικό. Είχατε όλη την άνεση να αναπτύξετε τους ισχυρισμούς σας.

- Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού): Το ρολό δεν ξετυλίγεται, παρά 2-3 μέτρα το πολύ. Φαίνεται ότι γίνεται μία ρίψη, η συγκεκριμένη, και χτυπάει τον προπονητή μας. Στοχεύει ο δράστης τον κ. Γκαρσία και τον χτυπάει. Αρκεί μία ενέργεια για να καταλογιστούν κυρώσεις

20.30: Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού): Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η εικόνα. Το video της αστυνομίας και του συνδρομητικού καναλιού. Όσον αφορά για τον περιβόητο γιατρό του αγώνα, αποδεικνύουν τα έγγραφα ότι κατά παράβαση των κανονισμών είναι γιατρός του ΠΑΟΚ από το 2004. Έχουμε τραυματισμό του προπονητή μας. Μας συγχωρείτε που δεν τον εξέτασε ένας διασώστης. Πάει να εισέλθει στα αποδυτήρια ένα άτομο που φορά φόρμα με σήμα του ΠΑΟΚ. Όταν προσήλθε με τον βοηθό παρατηρητή και τον 4ο, τότε του επετράπη η είσοδος. Αν ήταν 15 λεπτά, ή 5, αυτό δεν έχει σημασία.

- Βασίλης Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού)
: Η μη έναρξη του αγώνα είναι κάτι μείζον, κάτι χειρότερο από την διακοπή

- Βασίλης Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού): Το πρωτοβάθμιο επικαλείται τόσες πολλές πηγές για τον τραυματισμό που είναι ακλόνητη η πίστη του. Αναφέρεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δήθεν αντιφατικότητες της αποφάσεως. Οφείλω να το λέω και να το επαινώ, ότι τέτοια αιτιολογία στο σκεπτικό της απόφασης τόσο υποδειγματική δεν έχω δει εδώ και 42 χρόνια. Μας ομολογεί ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ότι το μηχανάκι αυτό μπήκε με το ασθενοφόρο. Αυτό είναι κολακευτικό; Είναι κρεμασμένο στα κάγκελα. Δεν πυροδοτούμε εμείς το κλίμα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αισθάνομαι ανήμπορος να το κατανοήσω!

Δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι υπαίτιος της μη έναρξης είναι ο Ολυμπιακός. Πιάνονται από τα μαλλιά τους, να σώσουν ότι σώζεται. Είναι λυπηρό!


- Βασίλης Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού): Με τη φόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγε να εξετάσει τον προπονητή; Τι, δεν έπρεπε να υπάρξει αμφισβήτηση;

- Βασίλης Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού): Να θυμίσω τι έλεγε ο ΠΑΟΚ όταν τραυματίστηκε ο τότε προπονητής τους, κ. Ίβιτς. Τι άλλαξε; Επειδή ο κ. Γκαρσία είναι Ισπανός και ο κ. Ίβιτς Σέρβος; Διερωτώμαι: Αυτοί που έζησαν στον αγωνιστικό χώρο το περιστατικό, είναι δυνατόν να λέμε ότι είναι άλλο το κουτί μπύρας και άλλο το ρολό χαρτί;.

- Βασίλης Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού): Αν ο τρελός οπαδός βγάλει ένα πιστόλι και σκοτώσει τον διαιτητή τι θα γίνει; Είναι υποκριτική η συμπεριφορά. Αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Η κοινή λογική βασανίζεται σήμερα!

- Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων ανέφερε για την κ. Σκολαρίκη: Να λάβουμε υπόψιν ότι εργάστηκε ένας άνθρωπος μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Ούτε καν τη γνωρίζω. Είναι απαράδεκτοι οι κανονισμοί της ΕΠΟ. Δεν φταίτε εσείς, φταίνε κάπιοι άλλοι. Ίσως πρέπει να φτιάξουν τους κανονισμούς κάποιοι άλλοι, ίσως κάποιοι δικαστές, κάποιοι Αρεοπαγίτες.

19.50: Λάκης Συμαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ):
Το πρωτοβάθμιο όργανο μας τιμώρησε για μη έναρξη με την διάταξη περί διακοπής. Δεν υπάρχει καμία λογική. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το είδα αυτό. Για να μας επιβληθεί η ποινή έδρας και η αφαίρεση βαθμών, πρέπει να υπάρχει διακοπή αγώνα. Και μας επιβλήθηκε η ιδια ποινή για μη έναρξη. Βιάζεται η νοημοσύνη μου, υπάρχει σαφής παραλογισμός. Ο Αρετόπουλος από πού ορμώμενος μιλάει για διακοπή; Εκτός αν είχε λόγους για να δικαιολογηθεί η ποινή μας. Το πρωτοβάθμιο όργανο μας τιμώρησε για μη έναρξη με την διάταξη περί διακοπής. Δεν υπάρχει καμία λογική. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το είδα αυτό. Για να μας επιβληθεί η ποινή έδρας και η αφαίρεση βαθμών, πρέπει να υπάρχει διακοπή αγώνα. Και μας επιβλήθηκε η ιδια ποινή για μη έναρξη. Βιάζεται η νοημοσύνη μου, υπάρχει σαφής παραλογισμός. Εξομοιώνονται οι δύο έννοιες χωρίς λογική. Είναι ανεπίτρεπτο. Αν πάρετε τέτοια απόφαση θα πρόκειται για σκάνδαλο. Βιάζεται η νοημοσύνη μου και η νομική επιστήμη

- Άγγελος Κωνσταντινίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Επίσης, δεν βρίσκει εφαρμογή το άρθρο με το οποίο έχουμε παραπεμφθεί, διότι μιλάει για διακοπή αγώνα και όχι για μη έναρξη. Και υπάρχει σαφής διάκριση, σε πολλές διατάξεις. Το πρωτοβάθμιο κάνει διασταλτική ερμηνεία. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Είναι απαγορευμένη ερμηνεία!

- Άγγελος Κωνσταντινίδης (τέταρτος δικηγόρος ΠΑΟΚ): Υ
πάρχει απόλυτη ακυρότητα για την συμπληρωματική έκθεση Αρετόπουλου. Δεν μπορούν να προσκομίζονται έγγραφα τελευταία στιγμή και να πιανόμαστε εξαπίνης. Επίσης δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη η δικογραφία που αφορά τον συλληφθέντα οπαδό, αφού δεν έχει εκδικαστεί καν σε πρώτο βαθμό.

- Ο κ. Παπαδόπουλος προσθέτει: "Ο γιατρός του αγώνα, που έπρεπε να λάβει υπόψιν ο διαιτητής, του δήλωσε κατηγορηματικά ότι μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Για ποιο λόγο δεν συνέχισε λοιπόν τον αγώνα; Αφού είχε τη γνωμάτευση του γιατρού και την 15λεπτη άρνηση του Ολυμπιακού να εξεταστεί ο προπονητής του από τον γιατρο, αυτοί οι δύο είναι λόγοι που εύκολα μπορούσε να κλείσει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού. Αντίθετα, άφησε κενά και βρισκόμαστε εμείς απολογούμενοι. Ο τραυματισμός προκύπτει μόνο από τα λεγόμενα των ανθρώπων του Ολυμπιακού".

- Ο κ. Παπαδόπουλος, εκ των νομικών του ΠΑΟΚ, αναφέρει: Όταν δεν αφήνεις τον γιατρό του αγώνα να σε εξετάσει, επειδή δήθεν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ... Μήπως 15 ήταν τα λεπτά που ήθελε ο Ολυμπιακός για να σκηνοθετήσει τον τραυματισμό; Ο ίδιος ο κ. Αρετόπουλος προκάλεσε τις δύσκολες καταστάσεις. Έπρεπε να διατάξει να εξεταστεί ο κ. Γκαρθία από τον γιατρό του αγώνα. Για ποιο λόγο δεν κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ;.

- Λάμπρος Μπίρδας: Πώς επικοινώνησε η δικαστής με τον διαιτητή; Με ποιον τρόπο; Πότε έστειλε το αίτημα; Υπάρχει απόλυτη ακυρότητα και δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη η συμπληρωματική έκθεση. Ο Αρετόπουλος είχε 5 ώρες να συντάξει το φύλλο αγώνα και έρχεται τώρα με αυτό το έγγραφο, όπου άλλα τον ρωτάει η δικαστής και άλλα απαντάει αυτός. Δεν ρωτάει "γιατί διέκοψες". Αλλά εκείνος απαντάει και βάζει μαζί "μη έναρξη και διακοπή".

- Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, επιχειρηματολογούσε γιατί δεν πρέπει νομικά να ληφθεί υπόψη η συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, και ο δικαστής του λέει: "Την είδα την συμπληρωματική του διαιτητή. Ξέρει και νομικά! Ή μπορεί να πήγε σε κάποιον δικηγόρο να συμβουλευτεί. Ημουν στο γήπεδο και είδα τα μάτια του εκείνη την στιγμή. Ήταν τεντωμένα! Φαντάζομαι κανένας διαιτητής δεν θα θέλει να βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις".

-Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ)
: Το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε φέτος ένα restart και θα ήταν πολύ άδικο να κριθεί ο πρωταθλητής από ένα ρολό χαρτί. Πρέπει να επαναληφθεί ο αγώνας και αυτό έχει ξαναγίνει το 2005. Η λύση να ξαναγίνει το ματς στην έδρα μας, είναι η σωστότερη. Αν κριθεί ότι υπάρχει υπαιτιότητα της ΠΑΕ, ζητούμε να γίνει χρήση της αναλογικότητας.

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Επίσης επικαλούμαστε ως λόγους έφεσης ότι: Η διάταξη μιλάει για διακοπή αγώνα, και όχι για μη τέλεση, συνεπώς δεν έχει εφαρμογή. Καθώς επίσης ζητάμε και την εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας. Η περίπτωση Ίβιτς είναι τελείως διαφορετική, τόσο ως προς το είδος του αντικειμένου. Επίσης εκεί είχαμε διακοπή, εδώ μη έναρξη. Εκεί είχαμε άμεση εξέταση από το γιατρό, εδώ δεν το άφηναν για 15 λεπτά.

!


- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Επίσης στην έκθεση της ΔΕΑΒ έχει καταγραφεί ότι Καραπαπάς, Μιραλάς και Κοβάσεβιτς προκαλούσαν συνέχεια τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Οδηγούμαστε στη βεβαιότητα ότι υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Και ζητάμε να πάρετε μια απόφαση να διεξαχθεί εν τέλει ο αγώνα. Έχουμε κάνει και έγκληση να διωχθεί ο κ. Γκαρσία για απάτη.

- Μαυρομάτης: Η κοινή λογική μας οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι υπήρχε μια μεθόδευση να μην γίνει ο αγώνας

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Δεν αμφισβητούμε την πρόσκρουση του αντικειμένου. Αλλά είναι ένα χαρτί από ρολό, που είναι εως 80 γραμμάρια, αλλά ανοίγει κιόλας οπότε είναι ελαφρύτερο. Και δεν τον πετυχαίνει στο άνω χείλος. Εμφανίζεται μια βλάβη η οποία αν είχε προκληθεί από το αντικείμενο θα είχε σίγουρα έναν εξωτερικό μώλωπα. Στην αρχή καλυπτε ολόκληρο το κεφάλι του, μετά η Nova λέει ότι χτύπησε στο μάτι, μετά πιάνει το μάγουλο, μετά καλύπτει όλο το πρόσωπο για να μην φαίνεται τι έχει, και μετά εξετάζεται με 15 λεπτά καθυστέρηση.
 
-Αργύρης Λίβας (νομικός Ολυμπιακού): Είναι ιδιωτικό video, μου είναι αδιάφορο, δεν το βλέπω καν.

- Δικαστής: Επιθυμία μας είναι να αποδοθεί το δίκαιο. Οι κανονισμοί δεν είναι καλοί και πρέπει να βελτιωθούν και να απλουστευτούν. Είναι αστείος ο πειθαρχικός κώδικας. Τα έχω πει και στον Γκιρτζίκη και στον Δρόσο. Στον Γραμμένο δεν τα έχω πει ακόμα, αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας γιατί βλέπω ότι δεν έχει νόημα.

Ο ΠΑΟΚ προσκόμισε ερασιτεχνικό βίντεο και ο δικαστής ζήτησε να προβληθεί επί τόπου σε λάπτοπ

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Δεν αμφισβητούμε την ρίψη. Αμφισβητούμε σε ποιο σημείο τον βρίσκει το αντικείμενο και το αν προκλήθηκε τραυματισμός.

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Το πρωτοβάθμιο δεν εξέτασε επίσης το γεγονός της οικειοθελούς αποχώρησης από τον αγώνα του προπονητή του Ολυμπιακού. Άλλος λόγος έφεσης είναι η εσφαλμένη κρίση ότι προκλήθηκε τραυματισμός από την ρίψη του αντικειμένου. Μεσολάβησαν 15 λεπτά μέχρι να τον εξετάσει ο γιατρός και αυτό δεν το λαμβάνει υπόψη η πρωτόδικη απόφαση. Πουθενά δεν υπάρχει ευθεία σύνδεση της ρίψης του αντικειμένου και του τραυματισμού. Μάλιστα ο γιατρός του αγώνα γράφει ότι "μου αναφέρθηκε τραυματισμός...". Και απαντά καταφατικά στο αν μπορεί να συνεχίσει στον αγώνα. Αρνούμαστε να δεχτούμε ότι έχει τραυματιστεί ο κ. Γκαρσία από ένα ρολό χαρτί. Δεν είναι δυνατόν να έχει προκληθεί τέτοιο τραύμα.

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): «Το πρωτοβάθμιο δεν εξέτασε επίσης το γεγονός της οικειοθελούς αποχώρησης από τον αγώνα του προπονητή του Ολυμπιακού».

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Άλλος λόγος έφεσης είναι η εσφαλμένη κρίση για την παρουσία του Γκαρσία στο φύλλο αγώνα. Υπάρχει αντικανονική παρουσία του Γκαρσία στο πάγκο της ομάδας του. Από το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή προκύπτει ότι δηλώθηκε εκπρόθεσμα. Ο χρόνος της αντικατάστασης των ονομάτων είναι εκπρόθεσμος.
 
- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Ήδη από προχθές κάναμε καταγγελία και ζητήσαμε τον πειθαρχικό του έλεγχο για την συμπεριφορά του.

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Πρώτος λόγος έφεσης είναι η εκπρόθεσμη συμπληρωματική έκθεση. Κακώς λήφθηκε υπόψη το έγγραφο Αρετόπουλου και κακώς ζητήθηκε. Είναι προφανές ότι δεν έχει συνταχθεί από τον ίδιο αλλά από πρόσωπο που έχει νομικές γνώσεις.

- Ο πρόεδρος της επιτροπής παρενέβη και σημείωσε: "Όλες οι ομάδες έχουν συμμορφωθεί στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων".

- Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Είναι η σημαντικότερη υπόθεση των τελευταίων χρόνων, γιατί σε κάποιο βαθμό θα κρίνει το πρωταθλητή. Υπάρχει μια μεθόδευση πρωτοφανής από τον Ολυμπιακό για να πάρει έναν αγώνα στα χαρτιά. Η στάση των φιλάθλων μας ήταν κόσμια και ήσασταν εκεί και το είδατε.

- Ο πρόεδρος της επιτροπής, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, διερωτήθηκε: "Αυτό το μηχανάκι, πώς βρέθηκε στην Τούμπα; Βρεθήκαμε εκεί και το είδαμε. Ο παρατηρητής, ωστόσο, δεν το κατέγραψε". 

18,15: Ξεκινάει η διαδικασία. Π
ριν λίγο μπήκαν στην αίθουσα τα νομικά τμήματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

18.05: Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης

-
Το παρών στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ θα δώσουν και οι νομικοί του Ολυμπιακού, κ.κ. Δημακόπουλος και Λίβας.

- Στο νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ και ο Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν δικηγόρος, Λάκης Σημαιοφορίδης.

- Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν ο
Μάκης Γκαγκάτσης και οι κ.κ. Μπίρδας, Μαυρομάτης και Παπαδόπουλος.

- 17.45 Στον ΠΑΟΚ θέλουν να πέσει η ποινή, να... φύγει το -3 και να παίξουν με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή.

-17.40 Στις 18:00 εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ με τη μορφή του κατ' επείγοντος μετά το -3 και τις δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Πανιώνιο) για το περιστατικό με τον Όσκαρ ΓκαρΣία στην Τούμπα, που έφερε και την αναβολή του αγώνα από τον ρέφερι, Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

- Η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ θα αρχίσει στις 18:00, όχι νωρίτερα.

Το δικαστήριο έδωσε προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος την Τρίτη 13/3, άρα η απόφαση θα βγει από την επόμενη εβδομάδα! Από Τρίτη και μετά

- Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού)
: Θα θέλαμε μια προθεσμία για υπόμνημα.

- Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού): Οι αστυνομικές δυνάμεις επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει τραυματισμός όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, την οποία αμφισβητούμε. Υπήρξαν μόνο κάποιες μικρές αψιμαχίες με τα όργανα της αστυνομίας. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοί μας επέδειξαν άψογη συμπεριφορά.

- Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού): Η καύση πανό και κασκόλ δεν αποτελεί φθορά περιουσίας. Οι φίλαθλοι δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν κάποια φθορά.Δεν έγιναν φθορές εντός του γηπέδου. Μπήκαν και διαμαρτυρήθηκαν στους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Η αποστολή της ΑΕΚ έχει αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

-Βασίλης Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού): "Ο διαιτητής και ο παρατηρητής λένε ότι το προσωπικό ασφαλείας συνέδραμε στην εκτόνωση της έντασης. Συνεπώς ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήταν δυνατόν. Οι ποινές είναι απολύτως δυσανάλογες και θα πρέπει να περιοριστούν σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας".

-Ξεκίνησε η εκδίκαση του Ολυμπιακού.

-Αρχικά από τον δικαστή απαγορεύτηκαν κινητά, laptop και ενημέρωση όμως έπειτα από αίτημα των δημοσιογράφων ανέστειλε την απόφασή του.

-Στην ΕΠΟ εκτός από τους νομικούς κ.κ. Λίβα και Δημακόπουλο έχουν μεταβεί και οι Καραπαπάς και Δουρέκας.

-Αυτή την ώρα δειξάγεται η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού, ενώ στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση του ΠΑΟΚ.

-Το πιθανότερο είναι να βγουν αύριο οι αποφάσεις και για τις δύο υποθέσεις.

-Δεν έχει αρχίσει ακόμα η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού.

-Έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ υπάρχει πάντως αστυνομική παρουσία.

-Καλησπέρα σας! Θα παρακολουθήσουμε λεπτό προς λεπτό τις εκδικάσεις των εφέσεων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags