Facebook Pixel Sportdog.gr | «Να ξαναγίνει το ματς, ο Ολυμπιακός προκαλούσε – Άλλη περίπτωση του Ίβιτς, άλλη του Γκαρσία»
| 2018-03-09 19:05:00

«Να ξαναγίνει το ματς, ο Ολυμπιακός προκαλούσε – Άλλη περίπτωση του Ίβιτς, άλλη του Γκαρσία»

Sportdog Team
«Να ξαναγίνει το ματς, ο Ολυμπιακός προκαλούσε – Άλλη περίπτωση του Ίβιτς, άλλη του Γκαρσία»

Τι ζητούν από τον ΠΑΟΚ στην Εφέσεων.

Την διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό σε νέα ημερομηνία ζήτησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης, ενώ τόνισαν πως δεν πρέπει να κριθεί ο φετινός πρωταθλητής από ένα ρολό χαρτί και σημείωσαν πως η περίπτωση του Όσκαρ Γκαρσία είναι διαφορετική από αυτή του Βλάνταν Ίβιτς πέρυσι στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφορο.

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης μεταξύ άλλων τόνισε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε φέτος ένα restart και θα ήταν πολύ άδικο να κριθεί ο πρωταθλητής από ένα ρολό χαρτί. Πρέπει να επαναληφθεί ο αγώνας και αυτό έχει ξαναγίνει το 2005. Η λύση να ξαναγίνει το ματς στην έδρα μας, είναι η σωστότερη. Αν κριθεί ότι υπάρχει υπαιτιότητα της ΠΑΕ, ζητούμε να γίνει χρήση της αναλογικότητας.

Επίσης επικαλούμαστε ως λόγους έφεσης ότι: Η διάταξη μιλάει για διακοπή αγώνα, και όχι για μη τέλεση, συνεπώς δεν έχει εφαρμογή. Καθώς επίσης ζητάμε και την εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας. Η περίπτωση Ίβιτς είναι τελείως διαφορετική, τόσο ως προς το είδος του αντικειμένου. Επίσης εκεί είχαμε διακοπή, εδώ μη έναρξη. Εκεί είχαμε άμεση εξέταση από το γιατρό, εδώ δεν το άφηναν για 15 λεπτά.

Επίσης στην έκθεση της ΔΕΑΒ έχει καταγραφεί ότι Καραπαπάς, Μιραλάς και Κοβάσεβιτς προκαλούσαν συνέχεια τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Οδηγούμαστε στη βεβαιότητα ότι υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Και ζητάμε να πάρετε μια απόφαση να διεξαχθεί εν τέλει ο αγώνα. Έχουμε κάνει και έγκληση να διωχθεί ο κ. Γκαρσία για απάτη. Η κοινή λογική μας οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι υπήρχε μια μεθόδευση να μην γίνει ο αγώνας!

Δεν αμφισβητούμε την πρόσκρουση του αντικειμένου. Αλλά είναι ένα χαρτί από ρολό, που είναι εως 80 γραμμάρια, αλλά ανοίγει κιόλας οπότε είναι ελαφρύτερο. Και δεν τον πετυχαίνει στο άνω χείλος. Εμφανίζεται μια βλάβη η οποία αν είχε προκληθεί από το αντικείμενο θα είχε σίγουρα έναν εξωτερικό μώλωπα. Στην αρχή καλυπτε ολόκληρο το κεφάλι του, μετά η Nova λέει ότι χτύπησε στο μάτι, μετά πιάνει το μάγουλο, μετά καλύπτει όλο το πρόσωπο για να μην φαίνεται τι έχει, και μετά εξετάζεται με 15 λεπτά καθυστέρηση»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags