Facebook Pixel Sportdog.gr | Ολυμπιακός: «Αν ο τρελός σκοτώσει τον διαιτητή τι θα γίνει; Λυπηρό αυτό που κάνει Ο ΠΑΟΚ»!
| 2018-03-09 20:25:00

Ολυμπιακός: «Αν ο τρελός σκοτώσει τον διαιτητή τι θα γίνει; Λυπηρό αυτό που κάνει Ο ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
Ολυμπιακός: «Αν ο τρελός σκοτώσει τον διαιτητή τι θα γίνει; Λυπηρό αυτό που κάνει Ο ΠΑΟΚ»!

Τι είπαν για τον ΠΑΟΚ, τον Γκαρσία και το μηχανάκι.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της Έφεσης του ΠΑΟΚ για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, οι νομικοί των Ερυθρολεύκων τόνισαν πως δεν γίνεται να αμφισβητηθεί ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρσία και σημείωσαν πως η μη έναρξη του αγώνα είναι κάτι μείζον, κάτι χειρότερο από την διακοπή.

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος ανέφερε για όσα έγιναν στην Τούμπα και την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ: «Το πρωτοβάθμιο επικαλείται τόσες πολλές πηγές για τον τραυματισμό που είναι ακλόνητη η πίστη του. Αναφέρεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δήθεν αντιφατικότητες της αποφάσεως. Οφείλω να το λέω και να το επαινώ, ότι τέτοια αιτιολογία στο σκεπτικό της απόφασης τόσο υποδειγματική δεν έχω δει εδώ και 42 χρόνια. Μας ομολογεί ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ότι το μηχανάκι αυτό μπήκε με το ασθενοφόρο. Αυτό είναι κολακευτικό; Είναι κρεμασμένο στα κάγκελα. Δεν πυροδοτούμε εμείς το κλίμα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αισθάνομαι ανήμπορος να το κατανοήσω!

Δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι υπαίτιος της μη έναρξης είναι ο Ολυμπιακός. Πιάνονται από τα μαλλιά τους, να σώσουν ότι σώζεται. Είναι λυπηρό! Η μη έναρξη του αγώνα είναι κάτι μείζον, κάτι χειρότερο από την διακοπή».


Όσον αφορά την 15λεπτη καθυστέρηση της εξέτασης του Όσκαρ Γκαρσία από τον διαιτητή του αγώνα, σχολίασε: «Με τη φόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγε να εξετάσει τον προπονητή; Τι, δεν έπρεπε να υπάρξει αμφισβήτηση;

Να θυμίσω τι έλεγε ο ΠΑΟΚ όταν τραυματίστηκε ο τότε προπονητής τους, κ. Ίβιτς. Τι άλλαξε; Επειδή ο κ. Γκαρσία είναι Ισπανός και ο κ. Ίβιτς Σέρβος; Διερωτώμαι: Αυτοί που έζησαν στον αγωνιστικό χώρο το περιστατικό, είναι δυνατόν να λέμε ότι είναι άλλο το κουτί μπύρας και άλλο το ρολό χαρτί;.

Και έκλεισε λέγοντας: «Αν ο τρελός οπαδός βγάλει ένα πιστόλι και σκοτώσει τον διαιτητή τι θα γίνει; Είναι υποκριτική η συμπεριφορά. Αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Η κοινή λογική βασανίζεται σήμερα! Και δεν κινητοποιείται ο κόσμος γιατί κόβονται συντάξεις και κινητοποιούνται για το ποδόσφαιρο. Και γίνονται και ανεπίτρεπτες κρίσεις για το πρωτοβάθμιο όργανο. Η πρωτόδικη ποινή είναι η ορθή και η αναλογούσα».

Από την πλευρά του, ο δεύτερος δικηγόρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας, υποστήριξε: "Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η εικόνα. Το video της αστυνομίας και του συνδρομητικού καναλιού. Όσον αφορά για τον περιβόητο γιατρό του αγώνα, αποδεικνύουν τα έγγραφα ότι κατά παράβαση των κανονισμών είναι γιατρός του ΠΑΟΚ από το 2004. Έχουμε τραυματισμό του προπονητή μας. Μας συγχωρείτε που δεν τον εξέτασε ένας διασώστης. Πάει να εισέλθει στα αποδυτήρια ένα άτομο που φορά φόρμα με σήμα του ΠΑΟΚ. Όταν προσήλθε με τον βοηθό παρατηρητή και τον 4ο, τότε του επετράπη η είσοδος. Αν ήταν 15 λεπτά, ή 5, αυτό δεν έχει σημασία".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags