Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόβλεψη-βόμβα για Δημήτρη: Τι θα γίνει με το πλάνο, τι λέει το περιβάλλον του - Πάνω από 50% να...
| 2018-03-10 13:40:00

Πρόβλεψη-βόμβα για Δημήτρη: Τι θα γίνει με το πλάνο, τι λέει το περιβάλλον του - Πάνω από 50% να...

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρόβλεψη-βόμβα για Δημήτρη: Τι θα γίνει με το πλάνο, τι λέει το περιβάλλον του - Πάνω από 50% να...

«Βγήκαν» τα πρώτα ποσοστά, όλοι σε αναμμένα κάρβουνα.

Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού μετά τη δημοσιοποίηση του πλάνου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ και το ΟΑΚΑ, ωστόσο είναι γεγονός πως οι δυσκολίες για την υλοποίησή του είναι πολλές.

Για να πάρει σάρκα και οστά το σχέδιο του αφεντικού της μπασκετικής ομάδας θα πρέπει να ξεπεραστούν αρκετά εμπόδια, ακόμα και... τρικλοποδιές που δεν είναι στο πρόγραμμα και κανείς δεν περιμένει.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι την ώρα που γίνονται όλες αυτές οι κινήσεις για την επόμενη ημέρα στο σύλλογο, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει απερίσπαστος τον δικό του προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ένα γεγονός που κάποιοι το μεταφράζουν στη λογική ότι η νυν διοίκηση έχει την αίσθηση ότι δύσκολα θα προχωρήσει τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα ένα πρότζεκτ που ανάλογο ποτέ δεν έχει επιχειρηθεί στην Ελλάδα.

Από την άλλη, άμεσοι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θεωρούν ότι υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να προχωρήσει το συγκεκριμένο πλάνο και σε σχέση με άλλες απόπειρες που έχουν γίνει στο παρελθόν, όπως η προσπάθεια του περασμένου καλοκαιριού από το αφεντικό της ΚΑΕ, αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ.

Μάλιστα, κάποιοι από το περιβάλλον του Έλληνα επιχειρηματία μιλούν και με ποσοστά, λέγοντας πως οι πιθανότητες να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι αυτή τη στιγμή πάνω από 50%. Ένα ποσοστό που με βάση το εγχείρημα που επιχειρείται και τις δυσκολίες που υπάρχουν θεωρείται αρκετά μεγάλο.

Όπως και να έχει, πάντως, άμεσες εξελίξεις δεν αναμένονται αλλά, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την έναρξη του καλοκαιριού. Η... μπάλα, άλλωστε, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κυβέρνηση, η οποία καλείται με τους κατάλληλους χειρισμούς να ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσει το μεγάλο πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags