Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψυχάρα Ατρομητάρα – Λύτρωση στο 93’ με γκολάρα Ουάρντα
| 2018-03-10 19:13:00

Ψυχάρα Ατρομητάρα – Λύτρωση στο 93’ με γκολάρα Ουάρντα

Sportdog Team
Ψυχάρα Ατρομητάρα – Λύτρωση στο 93’ με γκολάρα Ουάρντα

Ισοπαλία 2-2 στη Ν.Σμύρνη. Ο Αιγύπτιος έσωσε τον Ατρόμητο.

Παιχνίδι με φοβερό σπασπένς έγινε στη Νέα Σμύρνη σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Το ματς ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες, αφού με το καλησπέρα είχαμε δράση και αντίδραση. Ο Πανιώνιος με τον Μασούρα στο 4' βρέθηκε κοντά στο γκολ, με τον Ατρόμητο να απαντά δύο λεπτά αργότερα με τον Ντάουντα. Στη συνέχεια όμως ο ρυθμός έπεσε και το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε μετά την ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 34' με τον Κότνικ να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα τα την προσπάθεια του Γιαννούλη. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος καταγράφηκε και πάλι από πλευράς Περιστεριωτών, στο 45' όταν ο Ουάρντα έκοψε ωραία, αλλά ο Μπανανά με εξαιρετική προβολή πρόλαβε τον επερχόμενο Ντάουντα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι κυανέρυθροι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο 48' με τον Σπιριντόνοβιτς. Ο Ατρόμητος είχε τρεις φάσεις για να ισοφαρίσει (52', 53', 55'), ενώ ο Μασούρας έχασε στο 57' ο Γιαννιώτης με ωραία επέμβαση απέκρουσε σουτ του Μασούρα σε αντεπίθεση. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο τυχεροί και ο Σπιριντόνοβιτς σημείωσε το 2-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση και στο 65' μείωσε με κεφαλιά του νεοεισελθέντα Κωτσόπουλο, ενώ στο 66' ο Πανιώνιος βρέθηκε μία ανάσα από το 3-1, αλλά ο Νίλσεν δεν τελείωσε καλά τη φάση. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 93' με τον συνήθη ύποπτο Ουάρντα να σημειώνει το τελικό 2-2.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Ουάρντα με γκολάρα γλίτωσε τον Ατρόμητο από ήττα.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (81' Μπραχίμι), Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (70' Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (61' Νίλσεν)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (63' Σάκιτς), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Ούμπιδες (60' Ντιγκινί), Ουάρντα, Ντάουντα (60' Κοτσόπουλος)

Η ΦΑΣΗ Η ισοφάριση από τον Ουάρντα. Ύστερα από σέντρα του Ντιγκινί από τα δεξιά ο Αιγύπτιος με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Βάτσιος έκανε μέτρια διαιτησία και δημιούργησε εκνευρισμό σε ορισμένες φάσεις. Μία αμφισβητούμενη καταγράφηκε. Στο 34', σε ευκαιρία του Ατρόμητου ο Κότνικ έδιωξε με τα ακροδάχτυλα και η μπάλα πέρασε δίπλα απ' την εστία, αλλά διαιτητής και βοηθός δεν έδωσαν κόρνερ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Πανιώνιος πέρασε στην 5η θέση την Ξάνθη με 33 βαθμους, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τον Ολυμπιακό στην 3η θέση με 47.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος όμως ήταν πιο ουσιαστικός στο δεύτερο, πέτυχε δύο γκολ και έβαλε τις βάσεις της νίκης. Οι Περιστεριώτες αντέδρασαν με τις γρήγορες αλλαγές του Κάναντι με τον Κωτσόπουλο να μειώνει. Οι Νεοσμυρνιώτες στη συνέχεια περιόρισαν τους κινδύνους μέσα στην περιοχή τους και χάρη και στη συμβολή του Κότνικ διατήρησαν το προβάδισμά τους. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Ουάρντα που στις καθυστερήσεις έδωσε τη λύση στην ομάδα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags