Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρίλερ με την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Πότε θα βγει;
| 2018-03-10 23:58:00

Θρίλερ με την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Πότε θα βγει;

Sportdog Team
Θρίλερ με την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Πότε θα βγει;

Αγωνία στην Τούμπα λίγες ώρες πριν τον... τελικό με την ΑΕΚ.

Διαμορφωμένη θα είναι πιθανότατα η βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ πριν τη σέντρα του «τελικού» πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6, η απόφαση για την ποινή του «δικεφάλου του Βορρά» σχετικά με όσα έγιναν στο ντέρμπι πρωταθλήματος αναμένεται να εκδοθεί πριν ξημερώσει η Κυριακή, καθώς είναι πιθανό το πόρισμα της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να γίνει γνωστό τις προσεχείς ώρες.

Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να καθυστερεί η τριμελής επιτροπή, όπως το ότι μπορούν να διαφωνούν τα μέλη της ή χρειάζονται χρόνο για να συντάξουν το σκεπτικό, που σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να ξεπερνάει και τις 50 σελίδες.

Ωστόσο, υπάρχουν άλλες πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι η απόφαση μπορεί να μην ανακοινωθεί απόψε ή τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά τη Δευτέρα!

Όπως μετέδωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95.5, ενδέχεται να γίνει νέα συνεδρίαση και η απόφαση της επιτροπής εφέσεων να βγει τότε.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφαίρεση τριών βαθμών, δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags