Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό παρασκήνιο για τον αμυντικό που «καθάρισε» τον ΠAO - Θα τον «κόψει» τώρα ο Ολυμπιακός;
| 2018-03-10 22:40:00

Χοντρό παρασκήνιο για τον αμυντικό που «καθάρισε» τον ΠAO - Θα τον «κόψει» τώρα ο Ολυμπιακός;

Sportdog Team
Χοντρό παρασκήνιο για τον αμυντικό που «καθάρισε» τον ΠAO - Θα τον «κόψει» τώρα ο Ολυμπιακός;

Ξεχώρισε και στη Λεωφόρο και... έστειλε μήνυμα στο Λιμάνι!

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και δικαίωσε τον «ντόρο» που γίνεται γύρω από το όνομά του.

Ο 21χρονος στόπερ θεωρείται από πολλούς κλεισμένος για το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες μόνο σίγουρη δεν θεωρούν τη μετακίνησή του στο Λιμάνι

Στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε τρομερές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι και μάλιστα θεωρείται ειλημμένη απόφαση η «ελάφρυνση» του ρόστερ, κάτι που προφανώς και δεν μπορεί να γίνει, αν δεν φύγουν άμεσα πολλοί δανεικοί.

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το… ξεφόρτωμα, ωστόσο δεν είναι υπερβολή αν γράψουμε, πως υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 10 στόπερ, που ανήκουν στους Πειραιώτες, αλλά αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Γι’ αυτό μάλλον και υπάρχουν πλέον δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο έκλεισαν τον Γενάρη, αλλά τώρα δεν… τρελαίνονται να τον φέρουν. Προφανώς, ρόλο σε αυτή την εξέλιξη παίζει και η μεταγραφή του Ιγκορ και πάλι από τον Αστέρα, τον οποίο δεν έχουμε δει ούτε… σε προπόνηση στου Ρέντη!

Ωστόσο, ο νεαρός Πασαλίδης με την εμφάνισή του τόσο στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό όσο και την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ, έστειλε μήνυμα στους Πειραιώτες, ότι αξίζει τουλάχιστον να δοκιμαστεί, πριν τον απορρίψουν οριστικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags