Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστική διακοπή στην Τούμπα! Χαμός μετά το γκολ - Όλοι περιμένουμε φύλλο αγώνα
| 2018-03-11 23:39:00

Οριστική διακοπή στην Τούμπα! Χαμός μετά το γκολ - Όλοι περιμένουμε φύλλο αγώνα

Sportdog Team
Οριστική διακοπή στην Τούμπα! Χαμός μετά το γκολ - Όλοι περιμένουμε φύλλο αγώνα

Αντικρουόμενες πληροφορίες για το ποιος φταίει!

Όπως ανακοίνωσε ο παρατηρητής της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το ντέρμπι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, αφού ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Ωστόσο, αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι με ποιανού υπαιτιότητα διεκόπη το παιχνίδι, αφού το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί ανάλογα με το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα!

Οι πληροφορίες, πάντως, που ακούγονται είναι αντικρουόμενες.

Πριν λίγο, ο Γιώργος Μίνος μετέδωσε στην «Αθλητική Κυριακή» ότι ο διαιτητής Κομίνης άλλαξε την απόφασή του για το γκολ του Βαρέλα και ανακοίνωσε ότι θα μετρήσει. Εν συνεχεία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μίνου, η ΑΕΚ αρνήθηκε να αγωνιστεί μετά από αυτή την εξέλιξη, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το ματς με υπαιτιότητα της Ένωσης!

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αναφέρει πως ο Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα, με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 και εις βάρος της ΑΕΚ, για το γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας, για λόγους ασφαλείας.

Από την άλλη, τα ρεπορτάζ της Nova υποστήριζαν ότι καμία ομάδα δεν ξέρει αν τελικά ο Κομίνης άλλαξε απόφαση για το γκολ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags