Facebook Pixel Sportdog.gr | «Λόγω του Σαββίδη η διακοπή - Τρομοκρατημένοι οι παίκτες», λέει η ΑΕΚ για το φύλλο αγώνα!
| 2018-03-12 12:30:00

«Λόγω του Σαββίδη η διακοπή - Τρομοκρατημένοι οι παίκτες», λέει η ΑΕΚ για το φύλλο αγώνα!

Sportdog Team
«Λόγω του Σαββίδη η διακοπή - Τρομοκρατημένοι οι παίκτες», λέει η ΑΕΚ για το φύλλο αγώνα!

Επίσημη ενημέρωση και από την Ένωση.

Την είδηση που μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 περί υπαιτιότητας του ΠΑΟΚ για την διακοπή στην Τούμπα επιβεβαίωσε η ΑΕΚ, μεταφέροντας όσα αναφέρει ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, στο φύλλο αγώνα έχει γραφτεί ότι η Ένωση μπήκε στα αποδυτήρια εξαιτίας της βίαιης εισόδου του Ιβάν Σαββίδη με ανθρώπους της ασφαλείας του, αναφέροντας ξεκάθαρα την επίθεση του στον πάγκο και στον Βασίλη Δημητριάδη.

Επιπλέον, έχουν γραφτεί τα λόγια του Λούμπος Μίχελ προς τον Κομίνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «You are finished today», δηλαδή «τελείωσες σήμερα».

Οι Κιτρινόμαυροι επισημαίνουν ότι στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά ότι η ΑΕΚ δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και πως δεν υπάρχει καμία ευθύνη της για τη μη τέλεση του αγώνα, ο οποίος διεκόπη λόγω της εισβολής του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου φρόντισε να ενημερώσει τον διαιτητή πως: «με όλα όσα έγιναν και τη βίαιη είσοδο Σαββίδη που οπλοφορούσε οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι και με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παίξουν».

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κομίνης αναφέρει όλα όσα του μετέφερε ο Λυσσάνδρου και κλείνει υπογραμμίζοντας: «Κατόπιν όλων των παραπάνω που αναφέρω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags