Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος»: Ποιοι είναι έξαλλοι με τον Ιβάν στην κυβέρνηση και γιατί – Πότε ράγισε το γυαλί
| 2018-03-12 21:22:00

«Πόλεμος»: Ποιοι είναι έξαλλοι με τον Ιβάν στην κυβέρνηση και γιατί – Πότε ράγισε το γυαλί

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Πόλεμος»: Ποιοι είναι έξαλλοι με τον Ιβάν στην κυβέρνηση και γιατί – Πότε ράγισε το γυαλί

Φιρμάνι από την UEFA στην ΕΠΟ, ακολουθεί και ο ΠΑΟΚ!

Σε πολύ σοβαρούς μπελάδες μπήκε το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στην Τούμπα, καθώς το ντου του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο όχι μόνο συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη, αλλά ανάγκασε την FIFA να παρέμβει άμεσα και να απειλήσει την ΕΠΟ ακόμα και με Grexit.

Η κατάσταση, μετά και την απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει προσωρινά το πρωτάθλημα είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις κορυφής, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ήδη η ΕΠΟ έχει κληθεί από την ΟΥΕΦΑ (και) για τα θέματα της Τούμπας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, επίσης άμεσα (είτε με ή χωρίς την καταγγελία της ΑΕΚ) θα ακολουθήσει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες καμπάνες, λόγω των όσων έκανε το βράδυ της Κυριακής ο Σαββίδης!

Ποιες οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Σαββίδη

Δεν αποτελεί κρυφό μυστικό, πως εδώ και καιρό οι σχέσεις Ιβάν Σαββίδη και Κυβέρνησης βρίσκονταν σε πολύ καλό επίπεδο, με συνέπεια πολλοί να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του απέναντι στο αφεντικό του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, μετά τα γεγονότα της Τούμπας και τη εμφάνιση του όπλου, το… χαρτί του Ιβάν ξεθώριασε, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πως η κατάσταση είχε αλλάξει από το Σάββατο το βράδυ, μετά την έφεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, τουλάχιστον τρεις πρωτοκλασάτοι υπουργοί ήταν έξαλλοι με την απόφαση και το πράγμα… απόγινε μετά τα χτεσινά!

Κάποιοι μάλιστα «δένουν» το θέμα και με την παραίτηση/αποχώρηση του Ομίλου Μάρη από το Έθνος και τονίζουν πως είναι ενδεικτική των όσων θα ακολουθήσουν. Ο Σαββίδης σε καμία περίπτωση δεν είναι τώρα… καμένο χαρτί για τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως τη δεδομένη στιγμή δεν έχει καλές σχέσεις με τον κυβερνητικό μηχανισμό. Ενδεικτική είναι η δήλωση Τσίπρα περί... κάθαρσης άνευ πολιτικού κόστους.

Γι’ αυτό και τις επόμενες ημέρες ο… πόλεμος θα συνεχιστεί και επικοινωνιακά τουλάχιστον, το παιχνίδι θα αλλάξει γήπεδο. Δεν θα ασχολούμαστε τόσο με την τιμωρία του ΠΑΟΚ, αλλά με την τιμωρία της οικογένειας Σαββίδη, όπως άλλωστε μαρτυρά και το ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags