Facebook Pixel Sportdog.gr | Το «κόλπο» του ΠΑΟ για ξένο άσο, δύο ονόματα στην έξοδο - Τι παίζει με Νταμπίζα-Γιαννακόπουλο;
| 2018-03-13 14:48:00

Το «κόλπο» του ΠΑΟ για ξένο άσο, δύο ονόματα στην έξοδο - Τι παίζει με Νταμπίζα-Γιαννακόπουλο;

του Νίκου Στεργίου
Το «κόλπο» του ΠΑΟ για ξένο άσο, δύο ονόματα στην έξοδο - Τι παίζει με Νταμπίζα-Γιαννακόπουλο;

Πώς οι Πράσινοι κάνουν εκκαθαρίσεις, η αλήθεια για τεχν. διευθυντή.

Μεγάλο θέμα, ένα ακόμη τον τελευταίο καιρό, έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό με τον Λουτσιάνο, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τους «πράσινους» (ήταν «παρών» και ο μάνατζέρ του), προκειμένου να βρεθεί λύση με το οικονομικό του, αλλά τελικά δεν προέκυψε κάποια συμφωνία.
 
Η αλήθεια είναι ότι Βραζιλιάνος άσος έχει πολύ καιρό να δει το χρώμα του χρήματος και συγκεκριμένα δεν έχει πληρωθεί ούτε τη δόση του Οκτωβρίου, κάτι που ζήτησε να γίνει άμεσα από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.
 
Από την άλλη, πάντως, δεν αναμένεται κάποια άμεση εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς είναι γεγονός ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά επειδή έχει μεγάλο συμβόλαιο που το νέο μπάτζετ δε θα μπορεί να σηκώσει.
 
Το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, οι «πράσινοι» να οδηγήσουν τον παίκτη στη λύση της προσφυγής, προκειμένου να διεκδικήσει νομικά τα χρήματά του και έτσι ο Παναθηναϊκός από τη μία να κερδίσει χρόνο και από την άλλη να διακανονίσει τις οφειλές, έτσι ώστε να αποπληρωθούν σε βάθος χρόνου. Μία τακτική που έχει ακολουθήσει πολλάκις και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις. 
 
Στο μεταξύ, αυτός δεν είναι ο μοναδικός «σκόπελος» που πρέπει να ξεπεράσουν στο Τριφύλλι, καθώς αύριο πρέπει να πληρωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ στον Γενς Βέμερ. Μάλιστα, το μεγάλο πρόβλημα για τους «πράσινους» είναι ο Γερμανός μπακ θέλει όλα τα χρήματα σε μετρητά (για λόγους... εφορίας) και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω.
 
Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανανέωσης του Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος δεν έχει πρόθεση να παραμείνει στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε, το μόνο που δεν ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τους «πράσινους» είναι πώς θα κρατήσουν τον Φινλανδό άσο στο ρόστερ τους...
 
Όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν τελευταία για τον Νίκο Νταμπίζα, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη. Ο παλαίμαχος άσος ακόμα δεν πει το οριστικό «ναι» στον Γιάννη Αλαφούζου, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις, ή ότι έχει επαφή με τους «επενδυτές» και συγκεκριμένα τον άμεσα ενδιαφερόμενο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags