Facebook Pixel Sportdog.gr | ΒΟΜΒΑ μεγατόνων στον Παναθηναϊκό - Τι έκανε ο Κοτσόλης και έμειναν όλοι παγωτό στο τριφύλλι!
| 2018-03-14 18:45:00

ΒΟΜΒΑ μεγατόνων στον Παναθηναϊκό - Τι έκανε ο Κοτσόλης και έμειναν όλοι παγωτό στο τριφύλλι!

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ μεγατόνων στον Παναθηναϊκό - Τι έκανε ο Κοτσόλης και έμειναν όλοι παγωτό στο τριφύλλι!

Δεν έχει ξαναγίνει...

Προβλημάτων... συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τα ζόρια στις υποθέσεις των Βέμερ, Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, οι Πράσινοι έχουν "θέματα" και με τον Στέφανο Κοτσόλη!

Ο πρώην τερματοφύλακας του Τριφυλλιού προχώρησε σε δέσμευση λογαριασμών της ΠΑΕ για ληξιπρόθεσμη οφειλή 63.000 ευρώ από τις 80.000 που είναι το συνολικό χρέος προς τον παίκτη. 

Γίνεται εύκολα κατανοητό, λοιπόν, ότι προκύπτει ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό και μένει να δούμε τι θα γίνει από 'δω και πέρα από τους ανθρώπους της ομάδας.

Τετραπλός κίνδυνος για Παναθηναϊκό – Ποιος Βέμερ; Σκάνε και άλλες υποθέσεις

Ρουκέτα έπεσε στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη. Όπως πληροφορηθήκατε, η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Γενς Βέμερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκδικάστηκε κανονικά σήμερα από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και φαίνεται ότι πηγαίνουμε ολοταχώς προς αφαίρεση βαθμών!

Ο κίνδυνος όμως για το Τριφύλλι είναι τετραπλός. Και αυτό γιατί η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ εκδίκασε την Τετάρτη και τις υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που επίσης εμπεριέχουν ποινές αφαίρεσης βαθμών.

Η σοκαριστική δήλωση Κωνσταντίνου

Η κατάσταση στο πράσινο στρατόπεδο είναι τραγική, κάτι που φαίνεται και από τη σοκαριστική ομολογία του Βασίλη Κωνσταντίνουν, πριν ο δικαστής αποφασίσει την Τρίτη, να απορρίψει το αίτημα για αναβολή.

«Η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Σίγουρα για να έρχεται η FIFA στη χώρα μας είναι σοβαρά τα πράγματα. Οι απώλειες εσόδων είναι σοβαρές. Δεν ζητάμε κούρεμα. Έχουμε δώσει αρκετά λεφτά, έχουμε δώσει και στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags