Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργιάζουν οι φήμες για την επόμενη ομάδα του Λουντ - Τι «παίζει» με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Εκεί θέλει να πάει!
| 2018-03-15 10:10:00

Οργιάζουν οι φήμες για την επόμενη ομάδα του Λουντ - Τι «παίζει» με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Εκεί θέλει να πάει!

του Νίκου Στεργίου
Οργιάζουν οι φήμες για την επόμενη ομάδα του Λουντ - Τι «παίζει» με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Εκεί θέλει να πάει!

Θα γίνει... Χουλτ ο Φινλανδός; Η απάντηση στο sportdog.gr.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό η κατάσταση έχει γίνει και πάλι δραματική, με τους «πράσινους» να κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό, αν δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές προς συγκεκριμένους παίκτες, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ομάδας, που δύσκολα θα μείνουν στο Τριφύλλι, με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ένας από τους παίκτες που συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία είναι και ο Ρόμπιν Λουντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με αποτέλεσμα το όνομα του Φινλανδoύ άσου να γράφεται ήδη για διάφορες ομάδες, όπως για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα.

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης αρέσει όντως στους «κιτρινόμαυρους», όπως είχε απασχολήσει παλαιότερα σε θεωρητικό επίπεδο και τον ΠΑΟΚ, μιας και δεδομένα πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες, όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ δεν μπορεί να συσχετιστεί με την αντίστοιχη του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα. Δεν… τρελαίνεται, δηλαδή, ο 24χρονος άσος να πάει σε άλλη ομάδα της Super League, καθώς προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία.

Ο Φινλανδός «καιγόταν» να παραμείνει στην Ελλάδα τον περασμένο Γενάρη, όταν και πάλι είχαν ακουστεί σενάρια αποχώρησής του από το Τριφύλλι, καθώς η γυναίκα του ήταν έγκυος. Πλέον, όμως, ενόψει της νέας σεζόν έχει άλλες βλέψεις και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.  

Μάλιστα, ο 24χρονος μέσος ήδη έχει ξεκινήσει να «ψάχνεται» στο εξωτερικό και η λογική λέει ότι θα καταφέρει να βρει ένα αξιόλογο συμβόλαιο στην αγορά που τον ενδιαφέρει, μιας και έχει ένα καλό «πακέτο» που σίγουρα «πουλάει», ανεξάρτητα από το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό δε είχε την ανάλογη εξέλιξη που πολλοί περίμεναν με βάση το ταλέντο του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags