Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρουκέτες Μίχελ για Βασιλειάδη και Ολυμπιακό - «Γεννήθηκε στον Πειραιά - Αυτόν υποστηρίζει»!
| 2018-03-15 13:44:00

Ρουκέτες Μίχελ για Βασιλειάδη και Ολυμπιακό - «Γεννήθηκε στον Πειραιά - Αυτόν υποστηρίζει»!

Sportdog Team
Ρουκέτες Μίχελ για Βασιλειάδη και Ολυμπιακό - «Γεννήθηκε στον Πειραιά - Αυτόν υποστηρίζει»!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είπε πολλά!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος, τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα, news.sportbox.ru

"Πρέπει να γίνει κατανοητό αρχικά ότι ο υπουργός αθλητισμού είναι γεννημένος στην περιοχή του Πειραιά και υποστηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό. Η απόφασή του να διακόψει το πρωτάθλημα ήταν βιαστική. Μαζί με τη FIFA αποφάσισε ότι θα πρέπει να αρχίσει και πάλι στις 31 Μαρτίου μετά από ένα διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Άρα, η απόφαση ήταν πολιτική και όχι αθλητική. Ο υπουργός έκανε απλά δημόσιες σχέσεις".

Για τον Ιβάν Σαββίδη, σχολίασε: "Έχει προτείνει την εισαγωγή του VAR για 2 χρόνια και είναι έτοιμος να το χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές αποφάσεις. Αν οι Αρχές τον άφηναν να το κάνει, δεν θα υπήρχε καμία κατάσταση σαν κι αυτή που ζήσαμε στον "τελικό' του πρωταθλήματος, όταν δύο σύλλογοι παλεύουν για τον τίτλο και στο 90' η μία ομάδα "σκοτώνεται". Ανθρώπινα, καταλαβαίνω τον την αντίδραση του Σαββίδη, μολονότι η εικόνα που βγήκε προς τα έξω ήταν άσχημη".

Για την στήριξη που έχει ο Ιβάν Σαββίδης από όλο το σύλλογο: "Αλλά είμαι δίπλα του, το ίδιο και η ομάδα. Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ξέρουν τι πρόσωπο είναι. Δεν ήθελε να δείξει δύναμη. Αν τα παιχνίδια κρίνονταν από ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ θα είχε μία διαφορά 10-15 βαθμών. Υπήρχαν ορισμένα λάθη που επηρέασαν. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν μία ακόμη εγκληματική ενέργεια σε βάρος μας και ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Στα 6 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα είναι μόλις η δεύτερη φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο".

Για τον ΠΑΟΚ και τον "πόλεμο" που δέχεται από τις αθηναϊκές ομάδες, ανέφερε: "Θα ήθελα τα πάντα στην Ελλάδα να αποφασίζονται εντός γηπέδου. Η μόνη δυνατή ομάδα του Βορρά είναι σε πόλεμο με όλη την Αθήνα. Οι οπαδοί είναι εξοικειωμένοι με αυτό, το θεωρούν δεδομένο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags