Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκεί ποντάρει ο ΠΑΟΚ για την… δικαίωση – Το ΒΙΝΤΕΟ που θεωρούν ότι θα «κάψει» την ΑΕΚ!
| 2018-03-15 18:18:00

Εκεί ποντάρει ο ΠΑΟΚ για την… δικαίωση – Το ΒΙΝΤΕΟ που θεωρούν ότι θα «κάψει» την ΑΕΚ!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Εκεί ποντάρει ο ΠΑΟΚ για την… δικαίωση – Το ΒΙΝΤΕΟ που θεωρούν ότι θα «κάψει» την ΑΕΚ!

Πώς θα "δείξουν" ότι η διακοπή δεν οφείλεται στο όπλο του Σαββίδη;

Η πιο κρίσιμη μέρα του φετινού πρωταθλήματος θεωρείται από πολλούς η αυριανή Παρασκευή, όπου θυμίζουμε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν κληθεί ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λιγκ, όπως και οι Μίχελ – Σαββίδης, ώστε να απολογηθούν για όσα έγιναν στην Τούμπα την Κυριακή το βράδυ.

Από την ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες πως η κλήση τους έγινε λόγω της ένστασης κατά του φύλλου αγώνος που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ και παράλληλα εκφράζουν την πεποίθησή τους, ότι μετά τα όσα έχει γράψει ο Γιώργος Κομίνης, δεν κινδυνεύουν με καμία τιμωρία.

Αντίθετα, στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι εξαιρετικά ζόρικη, κάτι που φυσικά αναγνωρίζουν και οι άνθρωποι του συλλόγου και φαντάζει αδύνατον, μετά και την εμφάνιση της FIFA, να γλιτώσουν την βαριά τιμωρία. Σε αντίθεση όμως με τα όσα έγιναν στις δύο προηγούμενες εκδικάσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά οι άνθρωποι του Δικεφάλου κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με την υπερασπιστική τους γραμμή.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες που δεν ξεκίνησε ποτέ, μέρες πριν την ημέρα της εκδίκασης, είχαν γίνει γνωστές οι θέσεις της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, τόσο μέσα από διαρροές όσο και από τα βίντεο που η ίδια είχε δώσει στη δημοσιότητα. Αυτή την φορά όμως, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν θέλουν να πουν το παραμικρό και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο.

Ωστόσο, από ρεπορτάζ, εκτιμήσεις, τις ελάχιστες διαρροές και τα όσα γράφονται από το βράδυ της Κυριακής, φαίνεται πως στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά σε δηλώσεις δύο ανθρώπων της ΑΕΚ, του Μανόλο Χιμένεθ και του Παναγιώτη Κονέ.

«Ποια τρομοκρατία; Ο Χιμένεθ είπε για Μελισσανίδη…»

Ο Ισπανός κόουτς μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της πατρίδας του «Cadena SER» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο ΠΑΟΚ ήθελε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, αλλά ο πρόεδρός μας είπε “ΟΧΙ. Δεν πρόκειται να παίξετε γιατί στο γήπεδο υπάρχει ένας άνθρωπος με πιστόλι”».»!

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως η συγκεκριμένη ατάκα… καίει την ΑΕΚ και ότι καταρρίπτει το επιχείρημα περί τρομοκρατίας. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη οι Θεσσαλονικείς έχουν ζητήσει από το «Cadena Ser Catalunia» το ηχητικό των δηλώσεων του Χιμένεθ, για να κάνουν λεπτομερή μετάφραση και να καταδείξουν ότι η εντολή να μη βγει η ΑΕΚ δόθηκε από ανθρώπους που δεν βρίσκονταν καν στο γήπεδο, άρα δεν γίνεται να ένιωσαν κίνδυνο ή να αισθάνθηκαν απειλή!

Το βίντεο με τον Κονέ που θεωρούν ότι… καίει την ΑΕΚ!

Ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή των δηλώσεων του Παναγιώτη Κονέ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ποντάρουν όμως περισσότερα σε αυτή, καθώς υπάρχει και βίντεο και μάλιστα είναι λίγα λεπτά μετά τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας!

Ο άσος της ΑΕΚ, μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή», είχε τονίσει μεταξύ άλλων «Μετά από μιάμιση ώρα ο κ. Κομίνης μας είπε να βγούμε έξω να παίξουμε μπάλα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πώς να βγούμε μετά από τόση ώρα για να παίξουμε 5’; Μας είπε μάλιστα πως θα αποφασίσει έξω τι θα γίνει με το γκολ. Ποιος ο λόγος να το πει έξω και όχι μέσα στα αποδυτήρια; Πώς γίνεται να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς να ξέρουμε από πριν το σκορ; Περίεργα πράγματα».

Πατώντας πάνω λοιπόν σε αυτές τις δηλώσεις, στον ΠΑΟΚ αναμένεται να τονίσουν ότι η ΑΕΚ δεν βγήκε τελικά επειδή οι παίκτες της ήταν τρομοκρατημένοι από το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, αλλά επειδή δεν ήξεραν το σκορ και αν τελικά μέτρησε ή όχι το γκολ του Βαρέλα.

Θυμίζουμε άλλωστε, ότι σε μία από τις ελάχιστες διαρροές τους για όσα έγιναν στο ντέρμπι, από τον Δικέφαλο του Βορρά έλεγαν για αυτό το ζήτημα: : «Τελικά οι παίκτες της ΑΕΚ πότε τρομοκρατήθηκαν; Ήταν ήρεμοι με το 0-0 αλλά τρόμαξαν στην πιθανότητα να μετρήσει το γκολ; Ήταν ελεγχόμενη τρομοκράτηση; Η ιστορία με τα φύλλα αγώνα πολιτικής πρέπει να τελειώσει. Γιατί η ΑΕΚ πίεζε τον διαιτητή να ανακοινώσει την απόφαση του στα αποδυτήρια; Για να αποφασίσουν αν ήταν τρομοκρατημένοι ή όχι;»


Δείτε το σχετικό βίντεο του Κονέ, που δεν αποκλείεται να το δει και ο Αθλητικός Δικαστής την Παρασκευής, όπως ζήτησε ο ΠΑΟΚ και έγινε με ένα βίντεο από τον τραυματισμό του Γκαρσία:

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κονέ:
 

Τι συνέβη στο τέλος του αγώνα και πως το έζησες εσύ;

"Ο διαιτητής κάλεσε τον Σιμόες και τον Βιεϊρίνια, ακύρωσε το γκολ και έδωσε το οφσάιντ, ήμουν εκεί, το άκουσα. Τσαντίστηκε ο Βιεϊρίνια και μπήκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο κ. Σαββίδης μέσα και απειλούσε τον διαιτητή με το όπλο του. Μπήκε μέσα ο διαιτητής, μάλλον φοβήθηκε και μετά από μιάμιση ώρα μας είπε να βγούμε έξω και να παίξουμε. Δεν γίνεται αυτό. Τι να παίξουμε; Πέντε λεπτά.

Έπρεπε να βγει πιο γρήγορα η απόφαση. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, 90 λεπτά. Εμείς ήρθαμε εδώ να παίξουμε οι δυο καλύτερες ομάδες αλλά το ματς τελείωσε λίγο περίεργα".  

Σας είπε ο διαιτητής ότι κατοχύρωσε το ματς στον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια;

"Όχι είχε πει ότι θα πω την απόφαση μου έξω αρχικά. Και εμείς λέγαμε να την πει μέσα. Ποιος ο λόγος να βγούμε έξω για να πει την απόφαση του. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα".

Πρέπει να περιμένουμε και το φύλλο αγώνα αλλά εσύ έχεις παίξει και έξω, αυτά που συμβαίνουν πως τα κρίνεις;

"Έχει ανέβει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο αγωνιστικότητας και ο ποδοσφαιριστής. Το τι συμβαίνει εκτός δεν πρέπει να ασχολείται ο ποδοσφαιριστής με ότι συμβαίνει. Αν βγάλω τον εαυτό μου εκτός ομάδας και μιλήσω σαν φίλαθλος σε εισαγωγικά δεν πιστεύω ότι έπρεπε ο κ. Σαββίδης να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτά σε εισαγωγικά είναι αθλιότητες. Αφού το παιχνίδι ήταν μια χαρά. Οι παίκτες γνωριζόμαστε και μεταξύ μας. Ήταν ένα ωραίο, δυνατό παιχνίδι. Άσε να κριθεί το ματς στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορώ να καταλάβω και τον διαιτητή. Από τη στιγμή που δίνει οφσάιντ, σήκωσε το χέρι του και έδωσε οφσάιντ, πήρε τη μπάλα ο Μπάρκας και μετά μπαίνει ο Σαββίδης μέσα και αλλάζει την απόφαση του".

Πρέπει να δούμε τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα;

"Πολλά λέγονται πολλά γράφονται".

Θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εντέλει, θα καταφέρει να το πάρει η ΑΕΚ;

"Αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Τους κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ με καθαρό γκολ. Έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ναι μεν έχουν καλούς παίκτες αλλά δεν αντέχουν κατά την άποψη μου την πίεση του πρωταθλήματος".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags