Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε το θρίλερ στην παράταση η Σπόρτινγκ – «Καθάρισαν» Μαρσέιγ και Λάτσιο, άντεξε η Λειψία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-03-15 22:33:00

Πήρε το θρίλερ στην παράταση η Σπόρτινγκ – «Καθάρισαν» Μαρσέιγ και Λάτσιο, άντεξε η Λειψία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήρε το θρίλερ στην παράταση η Σπόρτινγκ – «Καθάρισαν» Μαρσέιγ και Λάτσιο, άντεξε η Λειψία (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στα ματς των 16 του Europa League!

Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης, που απέκλεισε τη Λοκομοτίβ Μόσχας με δύο νίκες, άλλες τέσσερις ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa League.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να αγωνίζεται βασικός σε όλο το 90λεπτο, η Μαρσέιγ πήρε δεύτερη νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1, ενώ η Λειψία πήρε την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Ζενίτ και προκρίθηκε σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι.

Η Λάτσιο είχε βρεθεί σε δύσκολη με το 2-2 στην Ιταλία, ωστόσο «καθάρισε» στο Κίεβο επικρατώντας με 2-0 της Ντιναμό και αποκλείοντάς τη.

Αυτή που δυσκολεύτηκε περισσότερο από όλους ήταν η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Οι Πορτογάλοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από την Βικτόρια Πλζεν, η οποία ισοφάρισε το σκορ με το οποίο είχε χάσει στο πρώτο ματς. Η Σπόρτινγκ κέρδισε –ανύπαρκτο πέναλτι- στις καθυστερήσεις, όμως ο Ντοστ αστόχησε! Το παιχνίδι πήρε στην παράταση και εκεί ο Μπατάλια λύτρωσε τους Πορτογάλους στο 107’ πετυχαίνοντας το γκολ που τους έδωσε την πρόκριση, παρά την ήττα με 2-1.

 

Атлетик - Марсель. Обзор матча. Лига Европы от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

dk-laz от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Зенит - РБ Лейпциг. Обзор матча. Лига Европы 2017/18. 1/8 финала. Ответный матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Виктория Пльзень - Спортинг. Обзор матча. Лига Европы от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags