Facebook Pixel Sportdog.gr | Με «σπρώξιμο» στους «8» η Άρσεναλ - Απίστευτη ανατροπή και έξω η Λυών! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-03-15 23:57:00

Με «σπρώξιμο» στους «8» η Άρσεναλ - Απίστευτη ανατροπή και έξω η Λυών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με «σπρώξιμο» στους «8» η Άρσεναλ - Απίστευτη ανατροπή και έξω η Λυών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκριση και για την Σάλτσμπουργκ, που απέκλεισε την Ντόρτμουντ.

Άρσεναλ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σάλτσμπουργκ είναι οι τελευταίες τρεις ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την οκτάδα του Europa League.

Οι Κανονιέρηδες επικράτησαν με 3-1 της Μίλαν, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με ένα φοβερό γκολ του Καλχάνογλου στο 35'. Η ισοφάριση ήρθε άμεσα με ένα πέναλτι - φάντασμα του Γουέλμπεκ στο 39' και το οποίο ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς Τζενάρο Γκατούζο.

Τζάκα (71') και Γουέλμπεκ (86') πέτυχαν ακόμα δύο γκολ για την Άρσεναλ, που νίκησε για δεύτερο ματς την Μίλαν και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Τεράστια έκπληξη συντελέστηκε στην Γαλλία, όπου η Λυών ηττήθηκε με 3-2 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και παρότι είχε κερδίσει με 1-0 στη Ρωσία αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. 

Στο 39' ο Γκολόβιν άνοιξε το σκορ για την ΤΣΣΚΑ, όμως στο 58' ο Κορνέ ισοφάρισε για την Λυών. Στο πεντάλεπτο 60'-65' οι Μοσχοβίτες πέτυχαν δύο γκολ, ένα με τον Μούσα και ένα με τον Βέρνμπλουμ και παρότι η Λυών μείωσε σε 2-3 με τον Ντίαζ (71') δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα - αποκλεισμό.

Τέλος, Σάλτσμπουγκ και Ντόρτμουντ έμειναν στο 0-0 και σε συνδυασμό με το πρώτο ματς και τη νίκη της με 2-1 η αυστριακή ομάδα πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Δείτε τα γκολ των αγώνων:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags