Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος χαμός με Ρέτσο, άγρια «επίθεση» από Ολυμπιακούς - Τι έκανε ο μικρός και του «την έπεσαν»
| 2018-03-16 09:37:00

Απίστευτος χαμός με Ρέτσο, άγρια «επίθεση» από Ολυμπιακούς - Τι έκανε ο μικρός και του «την έπεσαν»

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος χαμός με Ρέτσο, άγρια «επίθεση» από Ολυμπιακούς - Τι έκανε ο μικρός και του «την έπεσαν»

«Θα το έκανε ποτέ αυτό ο Καραταϊδης ή ο Μητρόπουλος;».

Διαδικτυακή ένταση και μίνι... εμφυλίους δημιουργεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού η τάση που επιδεικνύουν κάποιοι πρώην και νυν παίκτες των Ερυθρολεύκων να παροτρύνουν τις δηλώσεις στήριξης παικτών του ΠΑΟΚ προς το αφεντικό της ομάδας τους, Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου και ιδιαίτερη αίσθηση το γεγονός ότι ο Αργεντινός, Νικολάς Μαρτίνες, έδειξε να στηρίζει τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ανόρθωση, Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος ανήρτησε μήνυμα στήριξης στον Ιβάν Σαββίδη μέσω του Instagram.

Κι όμως, η κίνηση αυτή του 30χρονου παίκτη φαίνεται να αποτελεί... πταίσμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σίγουρα δεν έκανε την ίδια αίσθηση με το «like» του Παναγιώτη Ρέτσου σε παρόμοιο μήνυμα από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Στην πραγματικότητα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έγιναν... μπαρούτι με τον νεαρό Ελληνα αμυντικό της Λεβερκούζεν, όπως αποτυπώθηκε σε εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια που αναρτήθηκαν σε φίλα προσκείμενα των Ερυθρολεύκων διαδικτυακά μέσα.

«Οσοι σε γνωρίζουν από κοντά ξέρουν τι άνθρωπος είσαι και ότι πασχίζεις για ένα καθαρό ποδόσφαιρο! Να ξέρεις ένα πράγμα, δεν είσαι μόνος σου. Είμαστε μαζί σου και στα εύκολα και στα δύσκολα, σαν μια γροθιά, σαν οικογένεια! Στα εύκολα ΠΑΟΚ, στα δύσκολα ΠΑΟΚάρα», ήταν το μήνυμα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στο οποίο έδειξε ότι συμφωνεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει... πόλεμος από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο διαδίκτυο.

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί ήταν έξαλλοι με τον πρώην παίκτη τους και μάλιστα, πολλοί έκαναν συγκρίσεις με έναν άλλον Ελληνα αμυντικό, που αναδείχτηκε στο Λιμάνι και μετά μεταπήδησε στη Γερμανία για να κάνει καριέρα, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό δεν κρύβει τα οπαδικά του αισθήματα υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά. 

Οι διαδικτυακοί χρήστες που τα έβαλαν με τον Παναγιώτη Ρέτσο και του τα «έψαλλαν» κανονικά, έκαναν μεταξύ άλλων αναφορές για αχαριστία, αγνωμοσύνη και κοντή μνήμη, υπενθυμίζοντας πόσο πολύ έχει πολεμηθεί ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το «σύστημα» ΠΑΟΚ, αλλά και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. 

Σύμφωνα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, άλλωστε, ουδείς παίκτης της πειραϊκής ομάδας στήριξε με κάποιο μήνυμα τον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ όταν δεχόταν καταιγιστικές επιθέσεις από τις δυνάμεις της... εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και σίγουρα, ουδείς αντίπαλος παίκτης θα επικροτούσε μια τέτοια ανάρτηση...

Μηνύματα όπως «γενίτσαροι, θα σταματήσει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός να είναι το σκαλοπάτι σας», «έχουμε πόλεμο και κάποιοι κοιτάζουν μόνο τη... λεζάντα», «Παναγιωτάκη, πριν μιλήσουμε σκεφτόμαστε. Απαράδεκτος και η ηλικία δεν είναι δικαιολογία», αλλά και «δεν γίνεται να συμφωνείς με λόγια ενάντια στην ομάδα που λες ότι αγαπάς και να χαίρεσαι με τους εχθρούς σου», ήταν μερικά μόνο από τα πιο επιεική σχόλια, που συνόδεψαν την κίνηση του Παναγιώτη Ρέτσου προς τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. 

Παράλληλα, πολλοί θυμήθηκαν ότι και ο Κώστας Φορτούνης έχει «συνυπογράψει» πρόσφατα μηνύματα αντιπάλων παικτών και τόνιζαν πως έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των άσων του Ολυμπιακού, καθώς και ότι χρειάζεται ένα γερό... ηλεκτροσόκ προς όλους για να συνέλθουν. «Θα έκαναν ποτέ τέτοιες κινήσεις στήριξης προς τον αντίπαλο ο Καραταϊδης ή ο Μητρόπουλος;», είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στα social media, που περιστρέφονται γύρω από την «ερυθρόλευκη» καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags