16/03/18 - 14:58

Δήλωση που θα συζητηθεί: «Μπήκε ένοπλος στον χώρο του Κομίνη!»

Τρομερή καταγγελία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Sportdog Team
Δήλωση που θα συζητηθεί: «Μπήκε ένοπλος στον χώρο του Κομίνη!»
8.265views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Σε καταγγελία πως εισέβαλαν στον χώρο του Γιώργου Κομίνη, ένας ένοπλος και 7-8 συνοδοί του, προχώρησε η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου.

Διαβάστε τι είπε η κ. Ρίζου:

"Σείστηκε όχι όλη η Ελλάδα, αλλά όλη η υφήλιος με την εικόνα του Σαββίδη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με όπλο. Ο κύριος Κομίνης υπήρξε θύμα απειλής του κ. Σαββίδη, που εισήλθε βίαια και οπλοφορών.

Ο Κομίνης υπέστη την εισβολή στον χώρο του. Μπήκε μέσα ένας ένοπλος, με 7-8 συνοδούς και ο ένοπλος δεν ενοχλήθηκε από κανέναν. Η κατακύρωση του γκολ στα αποδυτήρια, μας δείχνει ότι ο διαιτητής ήταν σε μια κατάσταση στην οποία δεν έπρεπε να βρεθεί. Ο Μίχελ του είπε 'τελείωσες'. Σκεφτείτε σε τι κατάσταση βρέθηκε ο διαιτητής.

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται, διότι με μια αυταρχική διάθεση θέλει να διαρκεί ο φόβος και η τρομοκρατία όσο τους συμφέρει. Ήθελε να πατήσουμε ένα κουμπί, να συνέλθουμε και να αγωνιστούμε.  Ο εισβολέας δεν είχε συλληφθεί. Ποιος έδινε εγγύηση ότι δεν θα έμπαινε ξανά μέσα ο ένοπλος;

Η αστυνομία δεν ήταν πουθενά. Έλαμψε δια της απουσίας της. Αυτό δημιουργούσε κλίμα ανασφάλειας. Δεν υπήρχε στους παίκτες το αίσθημα ψυχραιμίας για να διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούσαν από τον εν λόγω αγώνα".

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ