Facebook Pixel Sportdog.gr | ΑΕΚάρα για πρωτάθλημα! «Σκόρπισε» τη Λαμία με πέντε γκολ, «ζεστός» ο Γιακουμάκης
| 2018-03-16 20:11:00

ΑΕΚάρα για πρωτάθλημα! «Σκόρπισε» τη Λαμία με πέντε γκολ, «ζεστός» ο Γιακουμάκης

Sportdog Team
ΑΕΚάρα για πρωτάθλημα! «Σκόρπισε» τη Λαμία με πέντε γκολ, «ζεστός» ο Γιακουμάκης

Άνετη νίκη με 5-0 σε φιλικό στο ΟΑΚΑ.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος συνεχίζει να κινείται η ΑΕΚ παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς σε φιλικό που έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο άδειο ΟΑΚΑ, νίκησε με 5-0 τη Λαμία.

Η Ένωση μπήκε φορτσάτη και βρήκε σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, μετά από σέντρα του Μασούντ και μονοκόμματο σουτ του Αϊντάρεβιτς. Και συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει για φάσεις και γκολ και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο πριν φύγει το ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο 29ο λεπτό έγινε το 2-0 με τον Μπακασέτα να βγάζει κάθετη στον Γιακουμάκη και εκείνος με άψογο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Και κατόπιν ο φορ της Ένωσης έκανε το 3-0 στο 45ο λεπτό, όταν ο Αϊντάρεβιτς έβγαλε την σέντρα και ο Έλληνας άσος με σουτ εξ επαφής έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χιμένεθ άλλαξε σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα, με συνέπεια η ΑΕΚ να χάσει τον ρυθμό της, ενώ η Λαμία παρά το 3-0 έπαιξε πολύ αμυντικά. Ωστόσο η ΑΕΚ έκλεισε το παιχνίδι με άλλα δύο γκολ μετά το 90’. Το 4-0 έγινε με απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου και το 5-0 από τον Μεληκιώτη, που έσκαψε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (α' ημίχρονο): Τσιντώτας, Χούλτ, Βράνιες, Γιαννούτσος, Γκάλο, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Κωναρίδης, Μοράν, Μασούντ, Γιακουμάκης.  

(β΄ ημίχρονο): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης (64' Μεληκιώτης), Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος.

Λαμία (α' ημίχρονο): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Σελίμ, Ασίγκμπα, Μουλούλης, Αναστασόπουλος, Ακόστα, Μπούντνικ, Πίτι, Βάντερσον.

(β' ημίχρονο): Πίτκας, Καραγιάννης, Φράγκος, Κουτρομάνος, Άστσεριτς, Άντρονικ, Λινάρδος, Παπαργυρίου, Κούκολης, Πριντέτα, Μπουλούλης.

Διαιτητής: Νίκος Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Βασίλης Λάμπρου, Παντελής Σπυρόπουλος (ΕΠΣΑΝΑ)
4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags