Facebook Pixel Sportdog.gr | Καυτά νέα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ποιος «πανηγυρίζει» μετά την εκδίκαση - Πληροφορία-φωτιά για Κομίνη
| 2018-03-16 21:25:00

Καυτά νέα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ποιος «πανηγυρίζει» μετά την εκδίκαση - Πληροφορία-φωτιά για Κομίνη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Καυτά νέα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ποιος «πανηγυρίζει» μετά την εκδίκαση - Πληροφορία-φωτιά για Κομίνη

Τι συνέβη τελικά με το περιβόητο φύλλο αγώνα;

Σε ρυθμούς… δικαστηρίων κινείται πλέον η Σούπερ Λιγκ, καθώς την επόμενη Τετάρτη περιμένουμε την απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά τα όσα έγιναν με το γκολ του Βαρέλα και το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη στο χορτάρι.

Στην πολύωρη εκδίκαση την Παρασκευή το πρωί, οι άνθρωποι των δύο Δικεφάλων έδωσαν ένα πραγματικό ντέρμπι και πλέον αναμένουν την απόφαση για το ποιος θα τιμωρηθεί και φυσικά για το πόσο μεγάλη θα είναι η καμπάνα, κυρίως για τους Θεσσαλονικείς.

Στον ΠΑΟΚ πάντως, το κλίμα που βγαίνει είναι αρκετά θετικό, καθώς θεωρούν πως από τα όσα ειπώθηκαν στην εκδίκαση, μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Νομικοί της ΠΑΕ είναι πιο ικανοποιημένοι σε σχέση με την αντίστοιχη πρωτόδικη διαδικασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την υπόθεση Γκαρσία! 

Πάντως, αυτό που βγαίνει ξεκάθαρα από τον ΠΑΟΚ, είναι πως αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο… ψυλιασμένοι και «προσγειωμένοι», καθώς γνωρίζουν ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά ζόρικη και μετά το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, μοιάζει πολύ δύσκολο να γλιτώσουν την βαριά τιμωρία.

Αυτός πάντως που βρίσκεται σίγουρα στην πιο δύσκολη θέση είναι ο Γιώργος Κομίνης, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής έκρινε με τις αποφάσεις του ένα ντέρμπι και τώρα θα χρεωθεί και τη μοίρα μίας απόφασης, που θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα και θα μνημονεύεται εσαεί.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες και τα όσα αναφέρει το «dikisports.blogspot.gr», ο Κομίνης ουδέποτε έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ζήτησε από τις δύο ομάδες  να μπουν στο γήπεδο για το τελευταίο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων. Μάλιστα έστειλε επιστολή στον αθλητικό δικαστή και επιβεβαίωσε πλήρως τα γραφόμενα του στο φ.α., οπότε θα είναι δύσκολο να πει τώρα κάτι διαφορετικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags