Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλοι πάνω στον Κομίνη, κρίνει τα πάντα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - «Βόμβες» για Ιβάν, πότε βγαίνει η απόφαση
| 2018-03-16 15:56:00

Όλοι πάνω στον Κομίνη, κρίνει τα πάντα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - «Βόμβες» για Ιβάν, πότε βγαίνει η απόφαση

Sportdog Team
Όλοι πάνω στον Κομίνη, κρίνει τα πάντα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - «Βόμβες» για Ιβάν, πότε βγαίνει η απόφαση

«Κόλαση» στην εκδίκαση, «πλακώθηκαν» όλοι με όλους.

Μετά από σχεδόν έξι ώρες, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με τη σημαντικότερη εξέλιξη να σημειώνεται στο τέλος, όταν έγινε γνωστό ότι ο δικαστής ζήτησε από τον Γιώργο Κομίνη να παρευρεθεί στη διαδικασία για να καταθέσει αυτοπροσώπως (κάτι που αιτήθηκε από την αρχή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Ο έμπειρος διαιτητής απάντησε μέσω mail(!) ότι λόγω προσωπικού προβλήματος δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδίκαση, τονίζοντας ότι είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να το κάνει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι, κλήθηκε από τον δικαστή να καταθέσει εγγράφως μέσα στις επόμενες δύο μέρες (απαντώντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις), ενώ εν συνεχεία οι δύο ομάδες θα καταθέσουν υπομνήματα. Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση της δικαιοσύνης θα αργήσει και πιθανότατα θα γίνει γνωστή μετά την Τετάρτη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από τη στιγμή που ο δικαστής κρίνει απαραίτητη την κατάθεση του διαιτητή του ντέρμπι, τότε από το τι θα γράψει ο ρέφερι στην έγγραφη απολογία του, αναμένεται να κριθούν πολλά σχετικά με τις τιμωρίες που θα επακολουθήσουν.  

Κατά τα άλλα, κατά τη διάρκεια της πολύωρης εκδίκασης οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων προέβησαν σε μια σειρά από καταγγελίες, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις εκατέρωθεν, ενώ την… τιμητική του είχε ο «εισβολέας» Ιβάν Σαββίδη και το... όπλο του.

Αρχικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αρχικά την αναβολή της διαδικασίας, καθώς απαίτησε την παρουσία του Γιώργου Κομίνη, ωστόσο ο δικαστής δεν έκανε δεκτό το αίτημα και συνέχισε την εκδίκαση.

Ο πρώτος που κατέθεσε ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος τόνισε ότι άπαντες στην ΑΕΚ «σοκαρίστηκαν» με το όπλο του Ιβάν Σαββίδη και γι’ αυτό η ομάδα δεν ήταν σε θέση να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Εν συνεχεία, προκλήθηκε ένταση στην αίθουσα και έντονη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν ο Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ) ρώτησε αν ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κομίνης, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη διακοπή.

Οι Ασπρόμαυροι πέρασαν στην αντεπίθεση, ζητώντας να ανοίξουν οι κάμερες των αποδυτηρίων για να φανεί πως οι παίκτες της ΑΕΚ δεν ήταν... σοκαρισμένοι, ενώ έπειτα ο υπεύθυνος ασφαλείας του Δικεφάλου, Ηλίας Γεροντίδης, έφερε τα πάνω-κάτω, υποστηρίζοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο γιατί προκλήθηκε από τον πάγκο της Ένωσης. 

Μία από τις καλύτερες ατάκες ακούστηκε στην πορεία από τον Μάκη Γκαγκάτση, όταν παρομοίασε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ με τον... Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ στη συνέχεια φωτιές άναψε η δικηγόρος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, όταν υποστήριξε ότι «ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε ένοπλος στο χώρο του διαιτητή».

Στο τέλος της εκδίκασης, τον λόγο πήραν οι τρεις δικηγόροι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αμφισβήτησαν με κάθε τρόπο τον... τρόμο που ένιωσαν στην ΑΕΚ από τη θέα του Ιβάν Σαββίδη, αναφερόμενοι, μεταξύ άλλων, ακόμα και στο πόσο... Έλληνας νιώθει ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΟ LIVE TOY SPORTDOG

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags