17/03/18 - 10:45

Φοβερή ανατροπή στον ΠΑΟ, τι έγινε με Αλαφούζο-Γιαννακόπουλο - Ποιος «μαρτυράει» καυτές εξελίξεις...

Τα πάνω-κάτω από τη μία μέρα στην άλλη, πώς αλλάζουν τα δεδομένα.

του Νίκου Στεργίου
Φοβερή ανατροπή στον ΠΑΟ, τι έγινε με Αλαφούζο-Γιαννακόπουλο - Ποιος «μαρτυράει» καυτές εξελίξεις...
26.638views 0shares

Πλέον, οι ενδείξεις για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι διαπιστώνονται εύκολα από τα πρωτοσέλιδα «χτυπήματα» της εφημερίδας «Πράσινης», η οποία ως γνωστόν είναι ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Από χθες, λοιπόν, που η εφημερίδα έκανε σκληρή επίθεση στη νυν διοίκηση της ΠΑΕ, σήμερα οι τόνοι πέφτουν εντυπωσιακά, αν και σε αυτό ρόλο μπορεί να παίζει σε κάποιο βαθμό και η σημαντική νίκη στο μπάσκετ, η οποία πιάνει και τον μεγαλύτερο χώρο στο πρωτοσέλιδο.

Παρόλα αυτά, όμως, η «Πράσινη» είναι εμφανές πως δε ρίχνει σήμερα άλλο λάδι φωτιά, κάνει λόγο απλά για «κρίσιμες μέρες», ενώ τονίζει την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Υπάρχει η αίσθηση, λοιπόν, ότι η συγκεκριμένη στροφή στάσης μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι και πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρχει μετά τον φόβο... υποβιβασμού της ομάδας, ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις και τα επόμενα βήματα των δύο πλευρών.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει τη διάθεση να καλύψει τις οφειλές που «καίνε» την ομάδα και να διαφυλάξει την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα.

Οι πρώτες διευθετήσεις, άλλωστε, αναμένεται να γίνουν με τα χρήματα της Αλ Αϊν που αναμένονται άμεσα στο πλαίσιο της πώλησης του Μάρκους Μπεργκ, ενώ στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι αυτός που θα βάλει, για μια ακόμα φορά, το χέρι στην τσέπη για μην πέσει ο σύλλογος στα βράχια.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ