Facebook Pixel Sportdog.gr | Γενικός «ξεσηκωμός» για Σκίμπε - Ποιοι «τρελάθηκαν» - Τι «παίζεται» με Τζιόλη, Τζαβέλλα;
| 2018-03-17 21:10:00

Γενικός «ξεσηκωμός» για Σκίμπε - Ποιοι «τρελάθηκαν» - Τι «παίζεται» με Τζιόλη, Τζαβέλλα;

Sportdog Team
Γενικός «ξεσηκωμός» για Σκίμπε - Ποιοι «τρελάθηκαν» - Τι «παίζεται» με Τζιόλη, Τζαβέλλα;

Γιατί «κατηγορούν» τον Oμοσπονδιακό τεχνικό;

Μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ η Εθνική Ελλάδας θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να είναι παρούσα στο Euro 2020, με τον κύκλο αυτής της προσπάθειας να ανοίγει -ανεπίσημα- με τα δύο φιλικά παιχνίδια του Μαρτίου, κόντρα σε Ελβετία και Αίγυπτο.

Ο Μίκαελ Σκίμπε επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές για τα δύο ματς, ωστόσο οι κλήσεις του έφεραν αρκετές αντιδράσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ατρόμητος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι από τις τάξεις των Περιστεριωτών μόνο ο Ανδρέας Γιαννιώτης κλήθηκε στη «γαλανόλευκη», τη στιγμή που η ομάδα του Ντάμιρ Κάναντι έχει πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία φέτος βασιζόμενη κατά κύριο λόγο σε Έλληνες παίκτες. Στον Ατρόμητο ήταν έξαλλοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είναι δυνατόν να μην καλείται ούτε ένας εκ των Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Βασιλακάκη, Κυβρακίδη και Γιαννούλη, ειδικά εφόσον πρόκειται για φιλικά παιχνίδια.

Βέβαια, αντιδράσεις υπήρξαν και από την πλευρά του ΠΑΟΚ εξαιτίας της μη κλήσης του πλέον φορμαρισμένου τερματοφύλακα στο ελληνικό πρωτάθλημα, Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Αντίστοιχα, ο επιθετικός των Θεσσαλονικιών, Ευθύμης Κουλούρης, βρήκε θέση στην Εθνική παρά το γεγονός ότι έχει μικρό χρόνο συμμετοχής, τη στιγμή που έμεινε εκτός ο Μιχάλης Μανιάς, που έχει πετύχει 10 γκολ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Γκρίνια υπάρχει και για το γεγονός ότι η Εθνική θυμίζει... κλειστό κλαμπ, με τις κλήσεις των «μόνιμων», Τζιόλη και Τζαβέλλα. Την ίδια στιγμή, όπως σας έχουμε ενημερώσει και παλαιότερα, ταλέντα όπως ο Βλαχοδήμος και ο Χατζηδιάκος κινδυνεύουν να χαθούν από Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα.

Ο δεύτερος κλήθηκε μεν στην Εθνική Ελπίδων, αλλά μέχρι να κάνει την πρώτη του συμμετοχή με την Ανδρών, έχει δικαίωμα να επιλέξει τους «Οράνιε» αντί για τη «Γαλανόλευκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags