17/03/18 - 22:00

Φούντωσαν οι φήμες για Ουζουνίδη και Γιαννακόπουλο - Ποιος είναι ο πρώτος στόχος του Δημήτρη

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. To sportdog.gr τα ξεκαθαρίζει.

του Νίκου Στεργίου
Φούντωσαν οι φήμες για Ουζουνίδη και Γιαννακόπουλο - Ποιος είναι ο πρώτος στόχος του Δημήτρη
43.018views 0shares

Το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να μπει στην ΠΑΕ μονοπωλεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Μπορεί ακόμα να μην έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, αφού πρέπει να δοθεί έγκριση από την κυβέρνηση για να παραχωρηθούν στο Τριφύλλι οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ωστόσο ήδη υπάρχουν συζητήσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Γράφονται πολλά για τις κινήσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ σε περίπτωση που αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος και υπάρχουν σενάρια που αφορούν και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τις πιθανότητές του, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να συζητήσει μαζί του πριν πάρει οριστικές αποφάσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, ούτε υπάρχει κάποια τέτοια προοπτική για το άμεσο μέλλον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του ευελπιστώντας ότι το πρότζεκτ «Athens Alive», που έχει στα σκαριά μαζί με τους εταίρους του θα λάβει σάρκα και οστά. Αυτή είναι η προτεραιότητα του αφεντικού της ΚΑΕ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ. Το θέμα του Ουζουνίδη δεν αποτελεί προτεραιότητα προς το παρόν, συνεπώς ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει μιλήσει ακόμα ούτε με τον Γιαννακόπουλο ούτε με κάποιον συνέταιρό του, όπως φημολογείται.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι το αφεντικό της ΚΑΕ έχει πολύ καλή άποψη για τον Έλληνα τεχνικό, αν και τον τελευταίο καιρό κάποιοι φαίνεται πως προσπαθούν να του αλλάξουν τη γνώμη... 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ