Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός Δημήτρης, παίρνει τον ΠΑΟ ακόμα κι αν γίνει ΑΕΚ - «Βράζουν» οι παίκτες του Τριφυλλιού!
| 2018-03-18 13:40:00

Φοβερός Δημήτρης, παίρνει τον ΠΑΟ ακόμα κι αν γίνει ΑΕΚ - «Βράζουν» οι παίκτες του Τριφυλλιού!

του Νίκου Στεργίου
Φοβερός Δημήτρης, παίρνει τον ΠΑΟ ακόμα κι αν γίνει ΑΕΚ - «Βράζουν» οι παίκτες του Τριφυλλιού!

Αποφασισμένος για όλα ο Δημήτρης, δε σταματάει πουθενά.

O Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα διοικητικά, αφού εάν το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προχωρήσει, τότε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα αναλάβει και την ΠΑΕ μαζί με τους «συμπαίκτες» του από το εξωτερικό.

Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα επίκεινται, ωστόσο αυτό που «καίει» τους Πράσινους τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι τα δικαστικά δρώμενα, μιας και η ομάδα κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό εξαιτίας των ποινών που είναι πολύ πιθανό να της επιβληθούν μετά τις εκδικάσεις των προσφυγών παλαιών παικτών.

Πάντως, ακόμα και στο -όχι και τόσο- ακραίο σενάριο του υποβιβασμού του Παναθηναϊκού, στην ουσία τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο πλάνο Γιαννακόπουλου. Οι συνέταιροι του αφεντικού της ΚΑΕ ενδιαφέρονται πρωτίστως για την πραγματοποίηση του σχεδίου «Athens Alive» στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Εάν αυτό προχωρήσει, τότε θα αλλάξει χέρια και η ΠΑΕ, δίχως να παίζει ρόλο το αν η ομάδα θα αγωνίζεται στη Superleague ή όχι.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο κάνει πολλούς να εκφράζουν ανησυχίες, αφού φοβούνται ότι το Τριφύλλι θα ακολουθήσει τον δρόμο της ΑΕΚ, η οποία υποβιβάστηκε (πρώτα αγωνιστικά και εν συνεχεία λόγω χρεών) στην τρίτη κατηγορία, προτού αλλάξει διοίκηση!

Κατά τα άλλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού υπάρχει δυσαρέσκεια, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα έλαβαν μέρος των οφειλομένων τους.

Θυμίζουμε ότι πριν δύο εβδομάδες περίπου κατατέθηκαν χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, ενώ την ίδια ημέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, πήγε στο Κορωπί και μοίρασε μετρητά σε φακέλους.

Παρ’ όλα αυτά, ακούγεται ότι οι παίκτες εκφράζουν παράπονα πως έγιναν λάθη στην κατανομή των χρημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρξει μπέρδεμα και κάποιοι να λάβουν λιγότερα από αυτά που έπρεπε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags