Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντερμπάρα… επιπέδου Σούπερ Λιγκ! Γκολ στο 86’, παραλίγο ξύλο και τρεις κόκκινες
| 2018-03-18 16:59:00

Ντερμπάρα… επιπέδου Σούπερ Λιγκ! Γκολ στο 86’, παραλίγο ξύλο και τρεις κόκκινες

Sportdog Team
Ντερμπάρα… επιπέδου Σούπερ Λιγκ! Γκολ στο 86’, παραλίγο ξύλο και τρεις κόκκινες

Παναχαϊκή και Άρης ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Άρη, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, μετά από ένα περιπετειώδες ματς.

Οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ με τον Ελευθεριάδη στο 43’, όμως ο Ντούνης στο 88’ έφερε το ματς στα ίσια. Το φινάλε πάντως ήταν επεισοδιακό, καθώς υπήρξε τρομερή ένταση μεταξύ των παικτών και τρεις κόκκινες κάρτες! Με την ισοπαλία, οι Κίτρινοι βρέθηκαν ξανά στην κορυφή με 54 βαθμούς (όσους και ο ΟΦΗ), ενώ από την άλλη η Παναχαϊκή έμεινε στους 47 και στο -7 από την προνομιούχο δυάδα που δίνει άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα απόλυτα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, η Παναχαϊκή ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και να βάλει… φωτιά στο γήπεδο, όπου βρίσκονται περίπου 8.000 φίλοι της.

Στο 43ο λεπτό ο Φωτάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε, αλλά ο Ελευθεριάδης πήρε το... ριμπάουντ και έκανε το 1-0! Στο δεύτερο μέρος, η αναμέτρηση απέκτησε καλύτερο ρυθμό, ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση, αλλά οι Πατρινοί ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Στο 76' βρήκαν ωραία στην κόντρα, με τον Μωραΐτη να βρίσκεται απέναντι από τον κίπερ του Άρη, αλλά τον τελευταίο να κάνει μεγάλη επέμβαση και να κρατά όρθια την ομάδα του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά, τα έπαιξαν… όλα για όλα και στο 88' ήρθε η... λύτρωση. Ο Ντούνης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ, ο Βρονταράς έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας και το σκορ έγραψε 1-1!

Ο πάγκος του Άρη πανηγύρισε έξαλλα την επίτευξη του γκολ από τον Ντούνη, όμως, στα τελευταία λεπτά του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση από τους παίκτες των δύο ομάδων. Όλα ξεκίνησαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τους παίκτες να συμπλέκονται στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις αποβολές του Ντάσιου για την Παναχαϊκή και του Μπαστακού του Άρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε και ο Βαλεριάνος, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος (67’ Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (61’ Γκίνο), Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος (79’ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου (83’ Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (75’ Πασάς)
 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Football League

Καλλιθέα – ΟΦΗ 1-3 (2′ Συριόπουλος / 8′ Μάνος, 43′, 82′ Ντίνας)

Απόλλωνας Λάρισας- Αναγέννηση Καρδίτσας 4-1 (19′, 90+3′ Τσιλούλης, 32′ Κανούλας, 45′ Σουλίδης / 86′ Κορέλας)

Απόλλωνας Πόντου – Αιγινιακός 2-0 (5′ Μπρίτ, 53′ Χασομέρης)

Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 0-1 (54′ πεν. Μαρκόπουλος)

Καραϊσκάκης – Πανσερραϊκός 3-0 (34′, 68′ Λουκίνας, 73′ Μακρής)

Παναχαϊκή – Άρης 1-1 (43′ Ελευθεριάδης / 88′ Ντούνης)

Τρίκαλα – Παναιγιάλειος 1-0 (31′ Γιαννιτσάνης)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags