Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στην Πλατεία! Ολυμπιακός και ΑΕΚ για δύο του Πανιωνίου - Ποιοι ενδιαφέρουν, πού θα πάνε
| 2018-03-18 21:59:00

Χαμός στην Πλατεία! Ολυμπιακός και ΑΕΚ για δύο του Πανιωνίου - Ποιοι ενδιαφέρουν, πού θα πάνε

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός στην Πλατεία! Ολυμπιακός και ΑΕΚ για δύο του Πανιωνίου - Ποιοι ενδιαφέρουν, πού θα πάνε

Χρυσωρυχείο η Νέα Σμύρνη...

Ο Πανιώνιος πραγματοποιεί ακόμα μια πολύ καλή σεζόν, καθώς διατηρείται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, οι Κυανέρυθροι βασίζονται σε παίκτες, που έχουν αναδείξει οι ίδιοι, αλλά και σε «λαβράκια» που ήρθαν από το… πουθενά, όμως έχουν τραβήξει τα βλέμματα με την φετινή τους παρουσία.

Ήδη ο Χατζισαφί πωλήθηκε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ταμεία του Πανιωνίου είναι πολύ πιθανό να γεμίσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έντονη κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει για τον Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Για τον Σλοβένο έχει γραφτεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως σας έχουμε ενημερώσει, πιθανότερο φαντάζει το ενδεχόμενο να φύγει για το εξωτερικό και μάλιστα με πολύ καλά χρήματα.

Παράλληλα, σας έχουμε ξαναγράψει για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ανεβάζει σταθερά τις μετοχές του και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλές ομάδες παρακολουθούν ακόμα έναν από τους… απρόσμενους φετινούς πρωταγωνιστές των Κυανέρυθρων, τον Φιορίν Ντουρμισάι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags