Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαίος Ιρλανδός ρέφερι για ντου Σαββίδη: «Πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι διαιτητής;» (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-18 23:28:00

Κορυφαίος Ιρλανδός ρέφερι για ντου Σαββίδη: «Πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι διαιτητής;» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κορυφαίος Ιρλανδός ρέφερι για ντου Σαββίδη: «Πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι διαιτητής;» (ΦΩΤΟ)

Έγραψε ολόκληρο άρθρο για τα χάλια της Super League.

Το γεγονός, ότι η εικόνα της εισόδου του οπλοφορούντα Σαββίδη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ απ' ότι φαίνεται δεν έχει πείσει ορισμένους, ότι πρέπει να υπάρξουν αυστηρότατες τιμωρίες. Ούτε βέβαια το γεγονός, ότι το θέμα έκανε τον γύρο του κόσμου και ακόμα και μέρες μετά ασχολούνται με αυτά που συνέβησαν στην Τούμπα.

Μάλιστα για το θέμα blogάρε σε ιστοσελίδα (sport24.co.za) της Νότιας Αφρικής ένας από τους κορυφαίους Ιρλανδούς διαιτητές, Έρολ Σουΐνι, ο οποίος αναρωτιέται ως μπορεί ένας διαιτητής να σφυρίζει σωστά σε τέτοιες συνθήκες και ποιοι κίνδυνοι μπορεί να κρύβονται. Ο βετερανος ρέφειρ υποστηρίζει, ότι είναι πρωτοφανές να συμβαίνουν σε πιο υψηλό επίπεδο, τέτοια φαινόμενα, όπου υποτίθεται υπάρχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αρχικά ο Σουΐνι καταγράφει τα γεγονότα της Τούμπας και την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή. «Εκείνοι που πιστεύουν ότι η διαιτησία είναι ασφαλής θα πρέπει να λάβουν υπόψιν αυτά τα παραδείγματα, πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο», προσθέτει και καταθέτει προσωπική εμπειρία όταν είχε απειληθεί από έναν πρόεδρο ομάδας και σημειώνει πως «αυτό ήταν τρομακτικό, πιστέψτε με».

«Ανησυχούσα για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου»,υποστήριξε μεταξύ άλλων, προφανώς δικαιώνοντας τον Κομίνη για όσα είδε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags