Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι χτίζεται η «νέα ΑΕΚ», τι θα γίνει με Χιμένεθ - Τρελό deal Τίγρη με παικταρά του… Μουντιάλ!
| 2018-03-19 13:10:00

Έτσι χτίζεται η «νέα ΑΕΚ», τι θα γίνει με Χιμένεθ - Τρελό deal Τίγρη με παικταρά του… Μουντιάλ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι χτίζεται η «νέα ΑΕΚ», τι θα γίνει με Χιμένεθ - Τρελό deal Τίγρη με παικταρά του… Μουντιάλ!

Ποιοι «καίνε» τον Λυμπερόπουλο, η πρώτη μεταγραφή για το καλοκαίρι.

Μπορεί ακόμα η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα να βρίσκεται στον αέρα, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν την πεποίθηση ότι η ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια, παρά τα όσα έχουν συμβεί εξωαγωνιστικά και με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, που επηρεάζουν άμεσα την Ένωση, να εκκρεμούν.

Γι’ αυτό και δεν κρατούν μυστικό ότι ήδη σχεδιάζουν την ομάδα της επόμενης περιόδου και κάνουν τα πλάνα τους, προκειμένου να φτιάξουν ένα σύνολο ακόμα πιο ανταγωνιστικό, με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις.
 
Αρχικά, το «κιτρινόμαυρο» πλάνο προβλέπει την τελική διευθέτηση δύο υποθέσεων που έτσι κι αλλιώς θεωρούν πολύ προχωρημένες, αν όχι «κλεισμένες». Πρόκειται γι’ αυτή του Μάρκο Λιβάγια και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, οι οποίοι θα πρέπει να θεωρούνται ήδη παίκτες της Ένωσης, αν και χρειάζεται να γίνουν κάποιες τελικές επαφές για να πέσουν και οι υπογραφές.
 
Παράλληλα, σειρά θα πάρουν οι παραμονές των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες, που μοιάζουν πιο δύσκολες και απαιτούνται μια σειρά από διαπραγματεύσεις για να μείνουν στην ομάδα οι τρεις παίκτες. 

Βεβαίως, στις «εύκολες υποθέσεις» ανήκει θεωρητικά και η υπόθεση παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και, μάλιστα, με τους δικούς του όρους.

 Όσον αφορά τις μεταγραφές που προβλέπονται να γίνουν το καλοκαίρι, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αρχίσει η… ονοματολογία, ωστόσο μερικοί από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι από τώρα, όπως η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ.
 
Στο μεταξύ, το μέλλον κάποιων παικτών που υπάρχοντος ρόστερ, θεωρείται αβέβαιο, όπως του Σοτζέι Μασούντ, οποίος, άλλωστε, έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς αυτόματη ανανέωση για την επόμενη χρονιά.

Πάντως, το φοβερό στην υπόθεση του Ιρανού άσου είναι ότι η ΑΕΚ καρπώθηκε τις υπηρεσίες του παίκτη για το δεύτερο μισό της σεζόν σχεδόν… τζάμπα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να πάρουν μία πολύ σημαντική αποζημίωση από τη διαφαινόμενη παρουσία του παίκτη στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ένα ακόμα super deal, δηλαδή, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ενδεχομένως να είχε υπολογίσει και αυτή την παράμετρο όταν αποφάσισε να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον πρώην μέσο του Πανιωνίου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags